ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 462622
Не давајте бе едни шпонции да ве дупат со вакви лепенки, што се едвај 50 чоека...
Ми смдри малце оваа ситуација , од кога се вратија ниеден проблем немаат со нив а ја колку знам во центарот на Куманово ги има и тие и тие , па после толку време да не се случи ништо не ми е можно некако , или ги дупат кај стигнат или имаат некој договор меѓу себе ...

Прегледај го приврзокот 462622
Не давајте бе едни шпонции да ве дупат со вакви лепенки, што се едвај 50 чоека...
Kumani rabotat samo nema nisto objavuvano po forum i tiktok...
Автоматски споено мислење:

Kumani rabotat samo nema nisto objavuvano po forum i tiktok...

Имам слушнато муабети една од причините за расправија а после и убиството е дека кице со негова екипа ојдоја Скопје на ракомет против Металург, кога Комити и му кинат дел од трансот CHAOS.
Има вистина во муабетот?
Нема , пред тоа Кице го истепа Лушпата (појма немам зошто како или не ми текнува ) ама памтам на утакмици го заебаваа постари членови дека овај модар во окото и дете без мозок се случи што се случи вечерта после утакмицата.

Лоши години беа тоа за цел град тој период посебно после ТАТ , а и крај на 90-тите сите беа Ране филм, низ град секоја вечер имаше тепање не се знаеше поќе кој против кој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom