П
Паган-др
Гостин
Среќник си невиден. Дај запознај ме со таа твоја другарка.
:smir:
:smir:Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:smir:Абе зар не гледаш дека е заебанција клипот. Тој си зборува нормално, а оддолу иде сосема различен (глуп) превод. Се заебаваат со човекот.А бе луѓе проверете на YouTube има интервју со него,кога и сам вика дека не е талентиран,што останало за друго а?
Аман бе човек. И јас сум од Струмица и до сега имам oдено 2 пати на Тиесто и ного ретко струмичанец да видам, а камоли 7-8.нема проблемама само да ви кажам, таа беше иницијаторот да одиме, и тоа за сите концерти. Тоа не значи дека само јас и она бевме. Бевме околу 8 души. 3 машки и 5 женски
![]()

Cisto sumljam deka se zaebavaat so covekot ako ne go imam gledano klipotАбе зар не гледаш дека е заебанција клипот. Тој си зборува нормално, а оддолу иде сосема различен (глуп) превод. Се заебаваат со човекот.

Рај брат. :wink:нема проблемама само да ви кажам, таа беше иницијаторот да одиме, и тоа за сите концерти. Тоа не значи дека само јас и она бевме. Бевме околу 8 души. 3 машки и 5 женски
![]()
Абе зар не гледаш дека е заебанција клипот. Тој си зборува нормално, а оддолу иде сосема различен (глуп) превод. Се заебаваат со човекот.
Ти да не разбираш случајно џоландски да те прашам а?![]()