S
StormRage
Гостин
прво се пиши jon bon jovi е после другото... вистина дека лепит басој и лупој ама и за то требит креативност... евојти ќе ти дам програма и ти напрај го она шо го имат напраено Тиесто па после ќе прајме муабет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sho tresesh be... Poima si nemate od MUZIKA ti i drugite kako tebe...:uvo:сам кажа еден куп подобри дји од тесто... ! факт е дека тончи беше во право... тиесто само лепи басови и лупови... и не требит талент за то... туку скап софтвер! и на стара слава се вади тесто друже
![]()
ftopic: John Bon Jovie said: Bring me a bunch of normal kids and i will make superstars of them with today's technology in studios ! иста прича со тесто бате
![]()

сам кажа еден куп подобри дји од тесто... ! факт е дека тончи беше во право... тиесто само лепи басови и лупови... и не требит талент за то... туку скап софтвер! и на стара слава се вади тесто друже
![]()
ftopic: John Bon Jovie said: Bring me a bunch of normal kids and i will make superstars of them with today's technology in studios ! иста прича со тесто бате
![]()
Квалитетни се сепак неговите песни, само што според мое субјективно мислење се некако премногу слични една на друга.Sho tresesh be... Poima si nemate od MUZIKA ti i drugite kako tebe...:uvo:![]()
Da imam, i samiot ne znaes kolku. Ama vi garantiram so zivot deka veza nemate sto zboruvate ovde voopsto.А ти да не имаш?
Da imam, i samiot ne znaes kolku. Ama vi garantiram so zivot deka veza nemate sto zboruvate ovde voopsto.
Me nervira sto diskusijata vasa nema nikakva osnova. Kako prvo elektronska muzika slusate od koga pocnavte da izleguvate po kafici ili od koga tiesto stana poznat i samo nego go znaete i sega serete za nego. Jas slusam trance od 90-tite godini koga tiesto i drugite bea nepoznati personi, pa se do sega i definitivno znam se za nego, voedno i produciram trance i naskoro ke mi izleze traka za label od taa bransha. Tiesto ne e celata muzika i ne go kazuvam toa. Tiesto pocna da se komercijalizira so pustanje na house muzika, ne so folk kako sto drugite racionaliziraat.Ние тука само така фино си дискутираме и си коментираме. А ти ми делуваш некако фрапиран што не го делиме твоето мислење или не го имаме твоето знаење за музика. И не генерализирај те молам дека целата музика се состои од Tiesto!

KIK SU PER MAN (bez i posle 2to K)Sho tresesh be... Poima si nemate od MUZIKA ti i drugite kako tebe...:uvo:![]()
DA, DA, DA! Na Sensation White '08 ne bi ja zele za himna zosto Sensation veke ne e trance, ami house, electro i progressive, a za trance energy, creamfields i sl, bi ja zele. Ziti se veza si nemas.Aбе Кики...Ај те молам просветли ме! Кажи ми што е всушност електронската музика. Другиве појма си немаат,само ти знаеш,само ти се разбираш,НАЈБОЉЕ СИ!!! Едвај чекам да ја извадиш таа твоја трака за кој и да е label па да ја симнам од негде и да ја ставам у рисајкл бин. Или пак ќе ја земат за химна на White Sensation 08' a?:pos2::pos2: Жити се чоек. Олабави малце.
DA, DA, DA! Na Sensation White '08 ne bi ja zele za himna zosto Sensation veke ne e trance, ami house, electro i progressive, a za trance energy, creamfields i sl, bi ja zele. Ziti se veza si nemas.