Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека му е многу добар новиот албум.. Да се слушне и во живо..

Земав карта, како матрикс е, зеленкаста, фан питот.

Се глеаме у фан-пит. Се надевам дека момакот ќе пушти нешто од старите добри траки и од Allure проектот, малце да скренеме! :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не дека му е многу добар новиот албум.. Да се слушне и во живо..

Земав карта, како матрикс е, зеленкаста, фан питот.
Па веројатно во сетот нема да има песни како Not the things you say или Surrounded by light... можеби некои ремикс верзии. Кога сме кај тоа, ќе има Kaleidoscope Remixed?
Не се водете според албумот, можеби му е утка во споредба со претходните, но хеј, журките му се уште кул.
И јас имам фан пит hehe wot tiesto <3

Ontopic:
Гладиус ми кажа снемало вазелин низ "aптекиве"...
I wonder why...

Ќе се чифшаат на суво, тие што не купиле на време...ама ако, ќе ги вози дечкото.

Планирам да си купам карта за во фан пит,па да ве прашам дали некој знае дали има уште,да не се распродадени

Планирам да си купам карта за во фан пит,па да ве прашам дали некој знае дали има уште,да не се распродадени
Јас колку што знам нема веќе карти за фан пит, има само обични и вип.

023239860 - Југотон
Важи за тебе и за сите останати, ако ве интересира дали има уште карти јавете се, прашајте. :)

Eпа дечки, се гледаме таму :)

Го гледав настапот во Мелбурн, и ме интересираше дали ќе е барем 20 посто исто, осветлување-wise.

Инаку, малку од старите хитови пушта.

Па веројатно во сетот нема да има песни како Not the things you say или Surrounded by light... можеби некои ремикс верзии. Кога сме кај тоа, ќе има Kaleidoscope Remixed?
Не се водете според албумот, можеби му е утка во споредба со претходните, но хеј, журките му се уште кул.
И јас имам фан пит hehe wot tiesto <3
Ќе има во септември излага

Што се однесува до журкава се надевам ке пушти нешто од старите траки, или нешто од Gouryella проектот со Фери али ко шо глеам како пушта у задње време ништо од тоа

Го гледав настапот во Мелбурн, и ме интересираше дали ќе е барем 20 посто исто, осветлување-wise.

Инаку, малку од старите хитови пушта.

За светло не се сеќирај, ќе биде ... :) Е сеа за тоа шо ќе пушта ќе видиме. Не мора стари ствари, само нека биде малце поживо, да не го тапша со хаус. :)

Педери !!! Малце поглупа дата да одбереа???

Ќе го пропуштам овај пат, се надевам ќе го донесат пак...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom