Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Браат како изгледат картите бее, многу се глупи хаха. Мене ми донесоа едни портокалови на нив писе регулар тикет. Никаде не пише дека се за тиесто. њтф? меен?

Уште со време да ве замолам(најискрено) да не се глупирате со она "уа уа" зошто стварно глупо звучи.
Ве молааааам!!!

Кога бев мал премногу сакав да одам на Tiesto онака си викав кога ќе дојде денот да одам на него да го видам имав дома многу концерти на двд кои ги гледав и се замислував и јас таму, ама ете сега пораснав Тiesto ќе дојде и се супер само сега изгубив желба да одам не само што изгубив желба туку и одвратно ќе ми е да одам не знам зошто или можеби знам, заради таа цела комерцијална музика која ја прави и за тоа што ќе одат некои кои никогаш е слушнале за traffic, adagio for strings и некои од тоа време. Не е целта да се оди некаде само за да сликаме и да се фалиме дека бевме, меѓутоа се си е индивидуално секој си знае, јас признавам дека и да е нешто квалитетно од моментот кога ќе стане комерцијално јас почнувам да го одбегнувам најверојатно и Tiesto ја има истата судбина

Со оглед дека на настапов во прв план ќе биде презентација на Kaleidoscope, кој патем воопшто не ми се свиѓа, силно се двоумам дали да присуствувам.

Картиве се дроп не ми го праат меракот нешо Регулар тикет нигде не пише за тиесто изглеа така ги праат пошо тоа што ке остане ќе ги стаат за други концерти за метрополис знам и за таламаска беа вакви нешо ако не се лажам :nesum:

Картиве се дроп не ми го праат меракот нешо Регулар тикет нигде не пише за тиесто изглеа така ги праат пошо тоа што ке остане ќе ги стаат за други концерти за метрополис знам и за таламаска беа вакви нешо ако не се лажам :nesum:

aко ми кажеш дека се истите карти што ги даваат кога организира URBAN DANCE журка , ке идам и ке рипнам од тераса одма ! :)

--- надополнето ---

И уште една работа

Кај ви текна у метрополис на 40 степени , не сте нормални стварно

Картиве им се феил, портокалова визитка стајл.

Чекај, исти се ко на секоја UD журка? Мало картонче со залепено логото на UD?

Не, овие се портокалови и пишува со големи букви Regular ticket и толку нишо друго нема,го нема ни логото на urban dance.Барем Тиесто да пишеле негде.

Деновиве ќе идам да си земам карта за у фан-пит. Не сум го слушал чоеков одамна, у задње време викаат дека е тиња, али пошо УД организираат мислам дека ќе биде разорно! :)

Ба4ко журче нешо а у нешо а?
Екстази ба4ко екстази а..

Не дека му е многу добар новиот албум.. Да се слушне и во живо..

Земав карта, како матрикс е, зеленкаста, фан питот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom