Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Иако многу се искомерцијализира и веќе не ја прави истата музика како порано, јас планирам да одам зашто минатиот пат не бев (заради годините) и многу ми беше криво, а го обожавам и него и неговата музика и нема да одам само зошто е големо име и ден денес туку зашто ми се допаѓа.. па... ќе се видиме таму :)))

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова не се пропушта,иако во последно време се искомерцијализира музиката,има многу добри стари хитови

Потврда лично од Тиесто :)

100% идам ! :)
Не се пропушта ова,па шо сака нека биде ! :)

п.с Да не се знае нешо за карта колку ќе биде,иако сеуште е рано.

Во план ми е да присуствувам.. само здравје до 1ви (:
Се искомерцијализирал.. who cares, ќе има и постари хитови. Едино ова ми е ок од поновото <3

Тиесто не се пропушта!!Никогаш не сум бил на негов настап али овој пат сигурно ќе отидам..Добро ќе ми дојде за пред роденденска забава:zlo:

Новиве траки не ме харесваат многу многу, но ќе одам поради оние стари добри хитови кои што сите ги знаеме. Како мал го обожавав Тиесто, 6то - 7мо оделение коа бев. Уште го поштуем чоеков и го слушам и ден денес, па не гледам причина зашто да не одам.

Е да, заборавив.... OMFG!!!! TIESTO IS COMING!!!! :D:D:D

Тиесто од самото појавување е комерцијала бе дечки...да не бил хаце или андерграунд случајно ? :icon_lol:

ТИЕСТО ИН КОНЦЕРТ!!

Информации за картите има???

А кој тоа се секира дали е комерцијала или не е??? И колку е тоа важно за да отидеш на една журка.Одам ако ми се свиѓа стилот на музика кој го врти дечкото ако не не одам и готово.Многу го тупите со тоа комерцијала беее ејјјјјјјј.

Нема сега кај да бега :je: секојпат кога ќе дојдеше имав 40 температура,малер невиден ама сега ништо нема да ме спречи...таман да се заокружат Топ 10-те диџеи на коишто сум бил досега,има уште многу да доаѓаат но ова не се пропушта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom