Thrash Metal

Член од
6 јули 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
Toa e tocno, a baska od cowboys from hell koj im e prv album izdaden od golema izdavacka kuka, tesko e da kazes deka ne svirat thrash!

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Ја незнам шо толку се замарате и карате за тоа шо сфиреле Пантера?!!:tapp:

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Nikoj ne se kara, muabet si prajme. :D

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
мене пантера ми се треш..

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
а бе имаат треш песни, али за мене се power и ќе бидат power..

Член од
6 јули 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
Abe dobro, fakt e deka na prvite albumi svirat nekoe ligavo sranje, ama fakt e i deka posle toa svirat thrash. Isto kako i metallica so sea svirat nekoi bezvezni linkin park sranja, ama sepak nemozes da kazes deka ne svirele thrash i deka ne se zakon na prvite albumi!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Види,види... да знаев дека тука имало толку трешери одамна ке се вклучев во муабетот.Во горе наведените групи заборавивте да ги спомнете Пантера!уствари можда сте ги спомнале,па не сум видела.
Трешот е права музика за вадење на бесот и гневот,но и многу повеќе од тоа!Ритамот,дисторзијата,скрим вокалите...тече низ моите вени! ТHRASH ME TILL DEAD!!!

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Lilian напиша:
Види,види... да знаев дека тука имало толку трешери одамна ке се вклучев во муабетот.Во горе наведените групи заборавивте да ги спомнете Пантера!уствари можда сте ги спомнале,па не сум видела.
Трешот е права музика за вадење на бесот и гневот,но и многу повеќе од тоа!Ритамот,дисторзијата,скрим вокалите...тече низ моите вени! ТHRASH ME TILL DEAD!!!
Е ај сеа, како да не земеш пиштол и да не се обесиш???????

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
Zakon bendovi se Metallica (do 1991), Slayer i Sepultura, ali najvise kejf mi pravat evropski bendovi, pa od thrash najvise gi slusam Kreator.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
217
Поени од реакции
1
Smert напиша:
Zakon bendovi se Metallica (do 1991), Slayer i Sepultura, ali najvise kejf mi pravat evropski bendovi, pa od thrash najvise gi slusam Kreator.

RESPECT!!!

kreator... neverojatni se
:music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
Aj, kako mozev da gi zaboravam, pa i niv gi slusam, ali po malku. Isto kolku sto gi slusam Metallica, Slayer i Sepultura.

Kajgana Shop

На врв Bottom