Thrash Metal

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Toa e tocno, a baska od cowboys from hell koj im e prv album izdaden od golema izdavacka kuka, tesko e da kazes deka ne svirat thrash!

Ја незнам шо толку се замарате и карате за тоа шо сфиреле Пантера?!!:tapp:

Nikoj ne se kara, muabet si prajme. :D

а бе имаат треш песни, али за мене се power и ќе бидат power..

Abe dobro, fakt e deka na prvite albumi svirat nekoe ligavo sranje, ama fakt e i deka posle toa svirat thrash. Isto kako i metallica so sea svirat nekoi bezvezni linkin park sranja, ama sepak nemozes da kazes deka ne svirele thrash i deka ne se zakon na prvite albumi!

Види,види... да знаев дека тука имало толку трешери одамна ке се вклучев во муабетот.Во горе наведените групи заборавивте да ги спомнете Пантера!уствари можда сте ги спомнале,па не сум видела.
Трешот е права музика за вадење на бесот и гневот,но и многу повеќе од тоа!Ритамот,дисторзијата,скрим вокалите...тече низ моите вени! ТHRASH ME TILL DEAD!!!

Lilian напиша:
Види,види... да знаев дека тука имало толку трешери одамна ке се вклучев во муабетот.Во горе наведените групи заборавивте да ги спомнете Пантера!уствари можда сте ги спомнале,па не сум видела.
Трешот е права музика за вадење на бесот и гневот,но и многу повеќе од тоа!Ритамот,дисторзијата,скрим вокалите...тече низ моите вени! ТHRASH ME TILL DEAD!!!

Е ај сеа, како да не земеш пиштол и да не се обесиш???????

Zakon bendovi se Metallica (do 1991), Slayer i Sepultura, ali najvise kejf mi pravat evropski bendovi, pa od thrash najvise gi slusam Kreator.

Aj, kako mozev da gi zaboravam, pa i niv gi slusam, ali po malku. Isto kolku sto gi slusam Metallica, Slayer i Sepultura.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom