Thrash Metal

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Lilian напиша:
Види,види... да знаев дека тука имало толку трешери одамна ке се вклучев во муабетот.Во горе наведените групи заборавивте да ги спомнете Пантера!уствари можда сте ги спомнале,па не сум видела.
Трешот е права музика за вадење на бесот и гневот,но и многу повеќе од тоа!Ритамот,дисторзијата,скрим вокалите...тече низ моите вени! ТHRASH ME TILL DEAD!!!
scream?!? u thrash?!? pa osven u kreator ja ne sum slusnal i ne veruvam deka ima...:uvo:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.266
Thrash mi e omilen pravec od metalot zaedno so heavy.
Omileni bendovi Metallica i Megadeth.

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
ok...zaso ja pesnine koi gi znam....i ne se neso tres...pr. Master of puppets <lele kolku ne s eppisuva vakaaa> , The Unforgiven,One,The Unforgiven II, i dr....
епа master of puppets е треш али останативе што ги пиша не се. преслушај ги првите четири албуми нa Metallica:Kill 'em all, Ride the lightning,Master of Puppets и And Justice for all и ке се увериш:)

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Ne znam... mene Megadeth nikad ne mi bile nisto posebno...mustaine ic ne mi se svigja kako pee...inace zemete slusajte nekoi ponepoznati bendovi mrsnotii praat...pr.Demolition Hammer, Virgin Snatch (ovie messat i groove i taka pomoderni elementi), Municipal Waste(crossover thrash), Warbringer, Evile itn.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Во последно време Coroner и Conspirator. Must-have за сите трешери out there.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Да да да Коронер забораив да ги спомнам...а тие другите ги неам чуено. БТЊ, Razor, Overkill, Forbidden, Violator...се прашувам како ги забораифме овие фаци...

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Слушнете Legion Of The Damned, Torture Squad, Bonded By Blood, Guillotine, No Return! Коронер не ми се допаѓаат многу, али овие бендови што ги наведов се можда подобри од нив, али и Коронер не се за потценување, али секој си има вкус.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Slayer, Kreator, Sodom, Tankard, Destruction, Exodys,Death Mechanism, Purgatory...po mene thrash e najbolji pravec u metal.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Единствена гранка во металот што нема бендови кои звучат тапа!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Сега во Сабота ќе има треш свирка , ќе биде лудница.
Last Act of Defiance
Furion
Infest
Embryotomy..

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Сега во Сабота ќе има треш свирка , ќе биде лудница.
Last Act of Defiance
Furion
Infest
Embryotomy..
Нема да свират Embriotomy. Storm ќе свират наместо нив. Повеќе за ова имаш во темата за свиркава во Ноќен Живот.

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Шо знам последно време од треш слушам Legion of the Damned, Sodom i Torture Squad. Дајте бе да слушнам некој нови трешери !!:salut:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
пеер слушни ги Bonded By Blood ги слушав сеа че одам до кај аладин да ми ги дај на цд

Kajgana Shop

На врв Bottom