Thrash Metal

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
leeeeeleeeeeeeee

Turpis напиша:
Добро бе, чита некој 5 коментара пред да напише нешто? Каков trash црни Mатејо... THRASH - ТУЧЊАВА, НЕ ЃУБРЕ!

Иначе, LouWeed мала исправка, Kirk Hammet у Metallica дошол од Exodus, док Jason Newsted има дојдено од Flotsam And Jetsam после смртта на Cliff Burton.

Мала ствар: Kerry King од Slayer има свирено у Megadeth :)
leeeleee...lugevo svakaat seriozno...nema veze...ionka me mrzi da objasnuvam...koga ke mi ja svatis poentata na tekstot, pisi togas....

Eve pomala stvar: Kerry mu pomognal na Dave u karierata ali ne svirel u Megadeth nikad oficijalno....mozebi pomos za nekoj album ili ekstra gitara dodeka Marty Friedman ili Chris Poland otsustvuvale....

Член од
3 октомври 2005
Мислења
68
Поени од реакции
15
Свирел 1984та... Marty Friedman колку за инфо, свирел од 1990 до 1999та... После на местото на Kerry King доаѓа Chris Poland.

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Turpis напиша:
Свирел 1984та... Marty Friedman колку за инфо, свирел од 1990 до 1999та... После на местото на Kerry King доаѓа Chris Poland.
Kako so rekov...neoficijalno se dodeka ne go najdoa Poland.....Peer se ke te ostaam, samo daj ne mi kazuvaj istorija na Megadeth i za promeni na clenovi...znaam poise za Megadeth poise odkolku so znaam za bilo so...osven nekolku luge vo gradov koi so se totalni fanatici, a gi znam site veruvaj...ok?
e taka....

Член од
3 октомври 2005
Мислења
68
Поени од реакции
15
Мене не ме знаеш, плус немаш појма од каде сум. И сега?

И како тоа замена за Friedman кога он е од `90та? Се заглави тука сине, дубоко у говна.

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
Turpis напиша:
Мене не ме знаеш, плус немаш појма од каде сум. И сега?

И како тоа замена за Friedman кога он е од `90та? Се заглави тука сине, дубоко у говна.
SLusaj sea vaka oooo madro ooo....ela sedni si tuka cico da ti kaze edna prica.... se napali deka me zaeba.....vikas deka ne mozel Kerry da dojde da sviri gitara za otsustvo na Marty, mislis deka samo u 84 dosol na epten kratko u Megadeth i posle ne se slusnale cel zivot...ako tolku znaes za Megadeth mozebi ni trebalo da go znaes ovoj fakt...si slusnal za albumot "Rust in Peace"....110% si slusnal zaso toooooolku mnogu se napali deka znaes za Megadeth....ako go imas gleano filmot Megadeth-Wake up Dead?(ako ne kazi mi ke ti go pozajmam)tamu Kerry jasno kazuva deka dodeka Marty otsustvuval od bendot za nekoi 3 nedeli(tacno za vreme na snimanjeto) poradi komplikacii so desnoto oko(ako primetis deka ne mu trepka), vika deka za pesnata Rust in Peace...Polaris ima snimeno gitara...btw Marty friedman e od '89ta ali nema veze...se zbuni taka?...hehe madro moe malo....pred da pocnes da se napaluvas na takvi stvari i da koristis takvi zborcina, spored mene bi trebalo da imas izdrzani fakti..mislam deka sum u pravo...ispadna deka si ti u govna a ne ja...a ako sakas da ja produzime diskusijava, daj pisi mi pp(privatna poruka) da ne gi zamarame lugevo...ok?e taka...

P.S. a da te prasam ja tebe...a ti pak,so znaes za mene? pa duri od kade sum?

Член од
3 октомври 2005
Мислења
68
Поени од реакции
15
Нека биде по твое бе братучед. Kerry King ја снимил Rust In Peace... Демек...

Мала фактографија:

Wake Up Dead е single издаден у 1986 т.е. 3 години пред уопште да бидне снимен Rust In Peace и 4 години пред уопште Marty Friedman да дојде у бендот.

И да, позајми ми го филмот (ако има таков).

Плус, тогаш Kerry King го болел половиот орган за Megadeth пошто навелико го снимал Seasons In The Abyss.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
fala turpis....zaboraiv,da od exodus a cliff dojde od trauma......

zgresiv u brzanje!!

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Turpis напиша:
Добро бе, чита некој 5 коментара пред да напише нешто? Каков trash црни Mатејо... THRASH - ТУЧЊАВА, НЕ ЃУБРЕ!

Иначе, LouWeed мала исправка, Kirk Hammet у Metallica дошол од Exodus, док Jason Newsted има дојдено од Flotsam And Jetsam после смртта на Cliff Burton.

Мала ствар: Kerry King од Slayer има свирено у Megadeth :)
Добро, ја сфатифме поентата немора да го дрвиш сеа тоа у секој пост.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Matej the Malicious напиша:
Kerry mu pomognal na Dave u karierata ali ne svirel u Megadeth nikad oficijalno....mozebi pomos za nekoj album ili ekstra gitara dodeka Marty Friedman ili Chris Poland otsustvuvale....

dave uvek bese picka i ke ostane.....i plus toa u zivo nema vrska od peenje...
megadeth mu e egotripot sto mu trebase za da si gi leci kompleksite so si gi nabil od koa go mavnaa od metalica.......

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
HAHAHAHA

LouWeed напиша:
dave uvek bese picka i ke ostane.....i plus toa u zivo nema vrska od peenje...
megadeth mu e egotripot sto mu trebase za da si gi leci kompleksite so si gi nabil od koa go mavnaa od metalica.......
Dave ne e pickata veruvaj....ako on bese, zaso togas mu gi zemaa pesnite na Dave i gi stavija u Kill 'em all, koga toj gi zamolil da ne gi stava? samo slusni ja pesnata "Mechanix" od Killing is my buisiness"koja sto e orginal na Dave, i sporedi ja so "nekoja" pesna od Kill em all...da vidis koi rifovi se..i dali imaat nekoja slicnost...da...dave posle Mettalica se iskompleksiral i zivotna cel mu stana da gi pobedi mettalica i da gi prestigne...mnogu detinjasto..po nekoe vreme po negovata klinicka smrt od predoziranje,no za sreka preziveal, porasnal i svatil deka zivotot e prekratok za da se dokazuvas deka si bolje od nekoj ,u negoviov slucaj deka Megadeth e bolje od Mettalica...a toa se dva totalno razlicni benda koi edniot ni malce ne lici na drugiot...imaat totalni razlicni stilovi na svirenje...za Dave so ne moze da pee tolku dobro u zivo, za toa go ima zasluga drogata... ama ako slusnes koj solazi gi pici tipot, ja se zacuduvam kako i tolku uspeva, samo da znaes koja koncentracija treba za da sviris teski stvari a u isto vreme da pees prilicno teski tonovi... ali ni toa ne e nekakvo opravdanje...ako odbral sam da pee i da sviri lead guitar, bi trebalo bolje malce...zaklucok:na pocetok da...stvarno go stvoril megadeth za da se odmazdi na mettalica koe so e epten detinjasto...ali od koga porasnal Dave, Megadeth stana ikonata na trash-ot zaedno so mettalica i mn. drugi bendovi(kako so rekov porano ne mi e poenta da nabrojuvam) i se slusna specificniot i nezamenliv zvuk na megadeth...u ova sum siguren i nemoze nekoj da me razubedi zaso e gola vistina

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
koga svires u band nema tvoj ili moj pesni......
DROGA??? e ako neznaes da pees togas ni drogata ti e kriva....

Член од
6 јули 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
Abe dzabe se prepucavate i megadeth i metallica rasturaat nema so! A ova za pantera deka se power prvpat slusam! Ja sum siguren deka se thrash!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
power се demons & wizards, pantera нема врска со Power

Kajgana Shop

На врв Bottom