The Walking Dead

По календарот за нас во МК (Фокс мислам беше) и по торенти треба да е утре, понеделник. @AL.
Моја грешка што нејасно се изразив за датумите и што пренесов датум и од episodecalendar Amc.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Дајте страница кај што ги гледате епизодите од Сезона 6 ?

jzz4o1.jpg

Чудна епизода ама не беше лоша, имаше некој интересни моменти и новиот лик изгледа интересно :cool:

Не беше интересна,али ај се крепи. Не дека немаше јаки моменти али малце беа.

Мене ептен ми се допадна десетава епизода, не мора да биде action-packed за да биде добра епизодата.
Тој новиот лик ( тако звани Исус ) е доста мистериозен и мислам дека има потенцијал, иначе сите шо биле у врска со Рик на крај умирале, не би сакал да се деси истото со Мишон, еден од поомилените ликови ми е.

Мене ептен ми се допадна десетава епизода, не мора да биде action-packed за да биде добра епизодата.
Тој новиот лик ( тако звани Исус ) е доста мистериозен и мислам дека има потенцијал, иначе сите шо биле у врска со Рик на крај умирале, не би сакал да се деси истото со Мишон, еден од поомилените ликови ми е.

Site nekoi bledi likovi bea so Rick, bas sea koa se desi Mishon mi tekna deka mu fali nekoja badass pokraj nego.
Mi odgovaraat. :X3:

Jesus ke bide fun. But where the fucks my Negan?! :@

Site nekoi bledi likovi bea so Rick, bas sea koa se desi Mishon mi tekna deka mu fali nekoja badass pokraj nego.
Mi odgovaraat. :X3:

Jesus ke bide fun. But where the fucks my Negan?! :mad:
И ја истото се прашуем.
Некако највеќе сум хајпнат за оваа сезона, ваљда ради Неган и стварите што ги имам слушано за него како подобра верзија од Гувернерот.
Иначе топ си се Рик и Мишон, се слагам, ко еурокремче :D

Јас се надевам дека Исус не е дел од екипата на Неган. Кое жилаво копиле, ме пресмеа.
И колку и да се трудам да не влегувам во темава додека не ја изгледам последната епизода, Америте на фб ме напаѓаат со спојлери, мамата! :( Така да видов дека Мишон и Рик ќе се скљафтаат.

Ние дури дознавме и кој ќе го глуми... Врти наназад по темава, не ме нервирај! :D
Богами,некогаш многу сум изгубен. :D Се нервирам на тел од тапаталк,кога и да влезам 5 страни се испишани,се нервирам плус иритирачки ми е да листам од тел...затоа лаптопот е чаре,нит мислење ќе испуштам нит ништо. :D

еј колку глупо ова со рик и мишон многу лоша спојка за пар и колку глупо се лапаа некако беај. Иначе ко селска курва стана Рик,ги врти пичките.Али овој од кај искочи бе исусов живите да му ги ебам ахаххаха

Конечно interracial sex :D

Иначе јак лик е Исус, делува ко топ адиција на составот што го имаме, прилично уникатен лик што ич не се дава лесно. Нема шанси да е негативец, прејак е направен за така да испадне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom