The Walking Dead

Одлична епизода, одлична сезона, мене ми се допаѓа тоа што се делат групите и што има епизоди каде ќе се фокусира само на одредени ликови, така серијата останува поинтересна и посвежа.

Очигледно дека зомби апокалипсата е плодна почва за еден куп психопати-водачи, Гувернерот, Терминусите, оваа полицајкава од болницата, Шејн.

Со кадарот каде што ги дадоа возилата со крстовите, повеќе од сигурно е дека „болничариве“ не ја сретнале Бет случајно , туку намерата им беше токму да ја киднапираат, веројатно им требаше работна сила во болницата.

Сите психопати ги сретнаа. Керол мадафака ин д хаус, мислам дека нема да ги видиме наредна епизода сепак

Очигледно дека зомби апокалипсата е плодна почва за еден куп психопати-водачи, Гувернерот, Терминусите, оваа полицајкава од болницата, Шејн.
Понатаму доаѓа еден по психо од сите овие заедно :icon_lol:

Последнава епизода ептен лошо режирана. Гарант се има сменето режисерот од претходните епизоди (ај проверете ми). Многу делови не ми се допаднаа.

Корекција, последната епизода беше џанк, мислев на 3-та кога пишав на претходната страна. Ја гледав 3-та во моментов кога излезе 4-та.

Добар муабет, значи Дерил сигурно го влече Everybody Hates Chris (EHC за кратко) со него. Веројатно, нели веќе е јасно дека колите со крстовите се нивни, кога ја следеа колата он и Керол, налетаа на EHC и сеа пробуваат да ја извадат Бет. Затоа и Дерил идеше прв на последната сцена од претпоследната епизода, овој ваљда се влечеше зад него за ако не е сигурно местото да не заостане.

Anyhow, само на Рик групава изгледа има асален водач. Терминусине го имаат психоно-канибал, овие ја имаат цајканкава, за која докторот кажа дека отепала некој друг за она да биде главна, а ако ви текнува и Гувернерот коа го отепа Мартинез за да биде главен на групата и да ги нападне Рик и бандата у затворот. Епа сеа замислете што ќе беше групава на Рик, ако успееше да победи Шејн наместо него. Bunch of lunatics.

Тапа муабет е само што многу ќе треба да се чека за ова денеска да се види како ќе се продолжи. Од видеата, следнава епизода делува ептен напета.[DOUBLEPOST=1415235559][/DOUBLEPOST]Whoa dudes!

10268561_503337409803880_1753933503240881175_n.jpg

Нз како испуштив ова. Од ист град, цајкани, логично е да се познаваат. Ова ќе биде многу интересно...

Последно уредено:
Осеќам ќе има "look at the flowers" all over again, сега кога Керол пристигна во болницата.

btw,
1376450_415016495314455_511123572264520718_n.jpg

има некој што од прва го прочита точно? :pos:

може да се каже досадна епизода а? :rolleyes: пс. на торентот го немав тоа што ќе се дешаве следната епизода, некој д каже :)

лажале курвата
иначе ств дајте тоа за следната епизода ни јас не го гледав

Значи у наредната ќе видиме како Керол стигна до болницата и зошто Дерил се врати.

Оваа епизода беше необична, за жал брзо ја пресече приказната со Вашингтон и било каква надеж за крај на апокалипсата во скоро време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom