The Walking Dead

Ајде да видиме дали Терминус ќе трае подолго од затворот и фармата :D

што читам сега оваа Мери била една од канибалите

:eek:

1912340_642563665816568_1445447943_n.jpg

:pos: :pos: :pos:

969862_737051056328023_741989800_n.jpg

зајакот изгледаше како плишана играчка да е :pos:

Последно уредено од модератор:
Заебано ми изгледа ова терминус, кузнае што ке се дешава.

Добра епизода, мада сумлива ми е работава со Терминус. o_O

Добра епизода, мада сумлива ми е работава со Терминус. o_O
ептен е сумлива, кузнае што има у тие просториите, осекјам ке има хорори, ке се спојат сите и ке избегаат од таму

Ќе биде и Терминус некоја дубара 100%.

А овие на Дерил новите ги бркаат Рик,Мишон и Карл....ќе биде интересно ако ги стигнат.

следната епизода е финале... пфф најтапа сезона дефинитивно.

Ќе биде и Терминус некоја дубара 100%.

А овие на Дерил новите ги бркаат Рик,Мишон и Карл....ќе биде интересно ако ги стигнат.

сите ќе се најдат сеа у Терминус и ќе се испуцаат поштено у една епизода и тоа е тоа.

следната епизода е финале... пфф најтапа сезона дефинитивно.

.
Ејјј не да нема везе....
Втората беше најтапа,седеа на фармата првата половина и бараа девојче.
Во втората ги имаш рчките на Рик и Шејн и цела сезона поминува така.
Финалето ја искупи сезоната,па не памтите кое мачење беше пред тоа. Навистина не ми е јасно како тие први 6 епизоди толку јако делуваа на сите да може да се издржи втората сезона.

Третата не беше воопшто лоша имаше војна,пуцање само ја развлекоа малце повеќе и мораа во една епизода се да решат на крај.Финалето испадна тапа и избрзано ради тоа и целиот впечаток за сезоната падна.Што ти значи финалето.....цела сезона може да ја посере или да ја дигне.

Сега оваа сезона добра беше во затворот и на крај полусезоната јако заврши со Дерил у стилот на Бата Живојиновиќ .Вторава полусезона почна споро и досадно,но со секоја епизода се дига.Првите 2 епизоди од оваа полусезона беа стварно спори да морав прв пат во сите 4 сезони да мотам делчиња.Како и да е последните 2-3 епизоди се солидни....нема акција,но баш беа добри и гледливи.
Инаку изјавуваат дека ова ќе било до сега најјако финале и со најјак клифхенгер.Ај да видиме....

Тоа е моја некоја генерална оцена за серијата до сега.

Супер е сезоната бе. Нека ви текне на епизодите од првата половина, пред паузата. Или вратете се во темава, сите ја фалевме. Имапе само три лоши филер епизоди и тоа е тоа.

Мене ми се свиѓаше епизодата.
Многу ми е мило што Глен и Меги се заедно. :love:
А зошто Меги не праша дали некој ја видел Бет?
Многу добро прашање! :D
Терминус, како и сите други, мислам дека ту гуд то бе тру :) Ама, толку се сите уморни од бегање и наоѓање некои места само за да преспијат неколку саати, што не гледаат дека може да е потенцијална закана.
Малку ме изненадија овие „пријателите“ на Дерил дека не го исклоцаа него. Одвратни луѓе се, ама бар знаеш дека почитуваат правила. Ама НИВНИ правила. Дерил е паметен. Али и они не знаат со кој си имаат работа. И прво мислев „Леле, ќе стигнат до Терминус и се` ќе отиде у к***ц“, ама сега некако изгледа дека ако стигнат таму може и добро да биде.
Се извади писателов на последниве епизоди, мамето.... :D Неможам да го мразам сега. Едвај чекам за финалето, ама после кој ќе чека до следна сезона :place:

И требаа ли стварно цели пет епизоди за конечно да стиганот до тој Терминусот?

Мислам дека Терминус не е тоа што се очекува да биде, имаше некоја крипи енергија во местенцето. Останува да видиме што че се десит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom