The Walking Dead

ne se delta force ali projdoa niz mnogu govna...i bea na bolje pozicija od drugive

Беа на подобра позиција точно,но овие имаа тенк што типот што го возеше тенкот си ја знаеше работата и можеше многу подобро да го искористи,исто така од кај знаеш овие другиве во какви гомна биле?

Затоа реков во претходниот коментар, борбените сцени беа изведени стриповски и со малце повеќе уметничка слобода, но сепак се работи за серија сместена во зомби-апокалипса така да не може да бараме премногу реалност, а и има премногу омилени ликови кои публиката тешко ќе прифати да загинат, што би се одразило лошо на рејтингот на серијата (пример Дерил или Мишон)

bFlwhND.jpg

^^И девојка ми го вели истото,али затоа и јас не и останувам должен:)

Туку,четвртава сезона по малку ме разочарува,ептен е досадна и ништо не се дешава.Барем во првите 4 епизоди колку што имам изгледано.Се надевам дека ќе ми се поправи впечатокот со следните и дека ќе биде подинамична и повозбудлива.

Серијава откако почна си ја гледам и ми е интересна, ама неможам да се помирам со фактот како можеше да изгубат две сезони со тој Гувернерот. После втората сезона серијата некако почна да тапка во место, а тоа воопшто не ми се допаѓа. Се надевам дека сега кога конечно гувернерот е мртов ќе продолжат по стариот тек и ќе ја средат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom