The Walking Dead

нели не дадоа како Гувернерот ја силува Меги :confused: зошто сите го зборат спротивното?

enhanced-buzz-14565-1354642228-4.jpg

Практично, не ја силуваше али тргна кон тоа. Ама Глен сигурно нема да верува, зашто ја напнува за тоа. Ќе видите сеа. :D

Тактично планска епизода. Секој гледа како да го заебе другиот. Гувернерот сака да го заебе Рик, Рик Гувернерот, Андреа не знае кого сака да заебе, Мерл сака да го заебе и Рик и Гувернерот, Мишон сака да ги заебе сите и да ги отера во п.м.

Тактично планска епизода. Секој гледа како да го заебе другиот. Гувернерот сака да го заебе Рик, Рик Гувернерот, Андреа не знае кого сака да заебе, Мерл сака да го заебе и Рик и Гувернерот, Мишон сака да ги заебе сите и да ги отера во п.м.
Го заборави Глен. Тој сака да ја заебе Меги :D

Милтон ќе ги доизмеша работите ми се чини. Ќе и кажи на Андреа шо навистина планира гувернерот.

Добро е, добро.
Мислев дека Рик ќе им го каже условот на сите, ама паметен бил. Ќе има пукање.

At least buy me a drink first :ROFLMAO:

Оваа епизода > Претходната епизода.
И да ако го направат најголемото клише и во големата битка Рик е момент пред да биде убиен од Гувернерот и дојде Андреа и го убие Гувернерот во последен момент серијава ќе ме разочара тотално. А се натаму ми оди работава, посебно после денешнава епизода кога пак се врати со него. Ама еј плавуша и памет не одат заедно.

Спора епизода но од битен карактер,наредната епизода само се надевам нема да биде клише акција туку ке има неочекувани расплети :)

епизодава класично тупење...се гледа дека правата акција ја чуваат за финалето.

последнава епизода треба да ја направат 1h и 30min :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom