Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се вадат на фактот дека во моментот се гледа во огледало.
Криво ми е што црнците завршија кај Гувернерот. Им фали на групава во затворот црнец. Со црнец во групата барем знаеш кого прв ќе скинат во пукотници. Инаку од она Next time на крај што им е се насетува одлична наредна епизода и се надевам конечно соединување со ново-стар сојузник![]()
И она игнорирање на Lonely boy им беше добро. Покажаа колку е изменет светот во кој живеат.
Моментот со ранецот на крај ме пресмеа![]()
Па тоа и е целта и приказната.....последнава епизода е досадна... ништо посебно не се случува... а и серијава малце закривува - нема ништо ново во врска со вирусот... интересен беше моментот во 2рата сезона мислам кога тој научникот им кажа дека сите се носители на виросот - да имаше некој дел барем каде што ке бараа лек или каде што ке најдеа некои научници кои веќе работат на пронаоѓање на лек - експериментирања со „шетачите“ би било многу по интересно.. вака е чисто само борба за опстанок за живот...
Па тоа и е целта и приказната.....
Иначе само мене не ме занима премногу за вирусот ?
Песната од последната епизода кај кога си идат накај затворот.....
Ако за нешто не најдеш лек во Атланта тешко дека некаде во светот ќе најдеш.....Инаку да бараат некој со лек за вирусот делува малку неверојатно. Атланта им беше најблиску. Не најдоа ништо. Опасноста од Walkers е преголема за да се одлучат да тргнат кон некое поголемо населено место. Видете колку месеци поминаа од почетокот а тие се уште на 1 сат возење од гратчето на Рик.