The Walking Dead

Ликот што ја спаси Андреа ги користи зомбињава како штит. Нема тука многу мозгање за таа работа. Има интересна приказна позади ова ама рано е уште за спојлери.
Ликот е женско и црнкиња е........ така е бар у стрипот,а според ова што ја дадоа малце изгледа дека и тука ќе биде така.

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

original.jpg

medium.jpg

tumblr_m0m2sqDrvb1r5d224o1_500.jpg

enhanced-buzz-32473-1332295194-57.jpg

tumblr_lvfv9zJqcm1r5d224o1_400.jpg

Добра е серијава?Се попопуларна станува па ме заинтересира и мене.
Не сум љубител на филмови со зомбија така незнам дали ќе ми се допадне серијава

Добра е серијава?Се попопуларна станува па ме заинтересира и мене.
Не сум љубител на филмови со зомбија така незнам дали ќе ми се допадне серијава

Топ е. Ако не ја гледаш, почнувај.

Овој Т-Дог толку е небитен лик и толку малку го има во серијата што и сценаристите го заборавија и не им текна да го убијат.......:D
Ваљда место Дејл ќе го јадат човекојадци како што го јаделе Дејл.

Овој Т-Дог толку е небитен лик и толку малку го има во серијата што и сценаристите го заборавија и не им текна да го убијат.......:D
Ваљда место Дејл ќе го јадат човекојадци како што го јаделе Дејл.

Несмеат, ради африко-американската публика и остали од црната раса, bad marketing! :D

Не ти е до снимката. Не се покажуваше, а и во оваа епизода под облеката има рандом човек, а не актер/ка кој/а ќе го глуми ликот во третата сезона.

Е ај види баш убаво дека се гледа дека е женско, има цицки ебаго. И коа ја даваат од блиску на лицето, стопирај и види дека има темна уста :)

Иначе еве ја првата web епизода "A New Day", после 02:40 ќе ви се појават и другите 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom