The Walking Dead

Рик тотално полуде ке добиеше нервен слом да не беше телефонскиот повик.

Само јас мислам дека на Рик му пукна филмот и дека го замислуваше повикот? Кој би ѕвонел во затвор полн со зомбија?

Спојлер ор промото за следната епизода:
Ако го гледавте промото за другата недела за време не кредитите, слушате дека некој му вели Рик. Кој би му се јавил, шо му го знае името? Никој не знај дека е во затворот освен неговите луѓе,

Ако го гледавте промото за другата недела за време не кредитите, слушате дека некој му вели Рик. Кој би му се јавил, шо му го знае името? Никој не знај дека е во затворот освен неговите луѓе,

Можеби Керол од другиот дел од затворот :icon_lol:

guvernerot e otiden do daska,mislam deka bara lek protiv virusot ,toa mu e poentata ,rik polude a andrea e kurva :) :) :)

Само јас мислам дека на Рик му пукна филмот и дека го замислуваше повикот? Кој би ѕвонел во затвор полн со зомбија?
И јас го мислам истото.Го замислува повикот ваљда.А следната епизода одвај се чека.Само за да дознаам кој ќе се јави на телефон или ќе испадне дека замислува.

На Рик му ѕвонат од близу да му кажат дека касни со плаќањето на сметката. :D

ne trebase da usporuvaat mnogu da ne recam filer epizoda...od 100% namalija u epizodava na 15% desavki

Во стрипот замислува дека Lori му се јавува и си прает муабет, па и на серијава ќе е така изгледа.

Во стрипот замислува дека Lori му се јавува и си прает муабет, па и на серијава ќе е така изгледа.
Непишано правило:
Не зборај за стрипот, ќе те линчуваат другите . :P

А инаку, неќам така да се случи...

А колку можеше да е поедноставно....
q2jNi.jpg

Ама секако, жените на Walking Dead, никад не размислуваат логички...

А колку можеше да е поедноставно....
q2jNi.jpg

Ама секако, жените на Walking Dead, никад не размислуваат логички...
Абе, мене Мишон ми личи на оние лудаците шо викаат по улици " the end is nigh " и ги плашат луѓето.

И јас да бев на местото на Андреа немаше збор да и повервам. Сега за сега, Гувернерот изгледа како нормален чоек, кој ги штити граѓаните на Woodsbury. Освен тој...испадот, да речам, со зомби арената, чоекот ништо друго нема напраено за да остај впечаток дека не е како шо треба во умот.

Собата со главите?
И зомби ќерката...

Ние знаеме дека не е најсалам, ама Андреа и останатите луѓе во Woodsbury не знаат ништо. Тоа сакав да кажам, дека Мишон изгледа како лудачка која го обвинува Гувернерот без никакви докази.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Најтапа епизода оваа сезона,но очекувам дека се спрема бура за следните.Само да не ја успорат премногу како во втората сезона........

Абе, мене Мишон ми личи на оние лудаците шо викаат по улици " the end is nigh " и ги плашат луѓето.

The end is шо ? :D

Тоа сакав да кажам, дека Мишон изгледа како лудачка која го обвинува Гувернерот без никакви докази.

Не мора да има докази, не и се допаѓа и не сака да остане во неговиот град/населба.

Џабе викате дека не била океј, типката си постапи како шо сакаше, не можеме да ја обвинуваме за тоа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom