The Walking Dead

Се надѕираше тоа, уште кога ги праша Сајмон што е со тој хелипад, пред некоја епизода.

Гледам така со пола внимание, сега испадна дека овие ѓубреџиите не биле баш ѓубреџии туку имале тајни простории чисти и уредени, модерна опрема и хеликоптер?
bas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonat

bas i ne e tka ovaa ti e pred zombi apokalipsata ili za vreme toa taa si go spakuva kuferot i odi nekade posto sea ako e toa so sobata kuferot bas i nema logika sto ke tia e takov kufer koga zombinja na sekoj cekor gi gonat

Ја колку шо го сфатив тоа е некаква соба/бункер под депонијата

Taa e sigurno, drug nema logika da e.

Tuku ....So helikopterov sto praime :) ?
i mene me kopka helikopterot,,ima nekoja verzija so nego nekade ima nova civilizacija so letala ili toj sto upravuva so helikopterot i e nekoj rodnina ili prijatel na jada posto ovaa imase fakeli za lociranje ovde ima dosta logika

Зар не виде дека истата кошула ја носеше, а куферот и требаше пошто очекуваше хеликоптерот да ја собере кога ќе го види сигналот.

Зар не виде дека истата кошула ја носеше, а куферот и требаше пошто очекуваше хеликоптерот да ја собере кога ќе го види сигналот.

sto ima veze kosulata sto ja nosela pa eve ti i za rik sesirot karl go nosese i toa od 1 sezona i revolverot be druze sepak helikopterot ima nekakva vrska so jeda

Е тоа не се знае...јас мислам дека е таа плавата што дозна дека Двајт ги предаде и после таа епизода едноставно исчезна. Нели после тоа кога го најдоа Двајт луѓето на Неган во шумата, Двајт ги праша за неа и тие рекоа дека ја нема никаде.
Можеби е Шери жената на Двајт или Габриел или некој нов лик

Не ќе да е пред апокалипсата нема логика, како што рече другарот погоре,чекаше хелихоптерот да помини и да даде сигнал.

sto ima veze kosulata sto ja nosela pa eve ti i za rik sesirot karl go nosese i toa od 1 sezona i revolverot be druze sepak helikopterot ima nekakva vrska so jeda
Што бара тогаш палката на Неган пред апокалипсата? И од каде е тој куфер на сцената со Неган?
2018-04-04 (1).png 2018-04-04 (2).png 2018-04-04.png

Ауу Ниган како се налути...ќе има колење во финалето...

Ме копка што ќе стане со Двајт. Опасен е овој Ниган. Добри се последниве 2-3 епизоди. Ќе биде интересно наредната (16-та) епизода.

ептен кукавички испадна што не го убија Двајт на лице место...пошто стана фан-фејворит, знам дека ќе ја дочека наредната сезона и покрај сите глупости што ги направи сезонава на двете страни..

Премногу едноставно како за финале,штознам не сум баш импресиониран...

1. Што ќе измислат за новата сезона? Дали ќе биде нешто во врска со хеликоптерот,пошто друга опција не гледам.

2. Дали Меги,Исус и Дерил ќе се свртат против Рик?

3. Тоа со куршумите беше малце глупаво. Демек ниту еден сејвиор не ги проба куршумите пред да излезат во војна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom