The Walking Dead

Јако изгледа...
Според мене боље од обичната

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Ja mislam ke ne otece. Pobavna ke bide od walking dead.
Ke nema zombinja cela sezona. Drama I razvivanje likovi ke bide.

Ako mi e za drama ke gleam drama serii. Stom sum tuka - sum za zombinja taka?
Ali aj ke videme..

Не верувам да биде бољи, ама баш би било интерсно да се гледа вака почетокот, како се развивале настаните. Дури ни у игрицата тоа не беше толку убаво прикажано, сеа баш ќе видиме апла директно што се случувало на почетокот :)

Не верувам да биде бољи, ама баш би било интерсно да се гледа вака почетокот, како се развивале настаните. Дури ни у игрицата тоа не беше толку убаво прикажано, сеа баш ќе видиме апла директно што се случувало на почетокот :)

ovie vrtea dosta
https://www.youtube.com/results?search_query=walking dead webisodes

http://new.blog.imdb.net/2015/08/07/fear-the-walking-dead-10-things-to-expect/

10 things to know

Чеј па ти после еден трајлер заклучи дека е боље од обичната :D
Па според трејлерот ако биде така ке биде боље...

По реалистична е некако...
Не како у другава одма од првиот ден сите се направија зомбиња и 30 души преживеани у цел свет.

Тука и војската помага , се борат против зомбињата, тоа у другата го немаше прикажано

Не како у другава одма од првиот ден сите се направија зомбиња и 30 души преживеани у цел свет.

Тука и војската помага , се борат против зомбињата, тоа у другата го немаше прикажано

У TWD ти е со time jump, oвде ти е одма после ширењето на вирусот...не знам зашто зборите ко да twd ќе биде помалку добра од оваа...: D

Ја па цело време мислев ова било нешто како емисија со интервјуа од TWD. Да ми објасни некој, дали ова е сосема нова серија? И дали настаните ќе се одвиваат во time jump-от од TWD, па после да се спојат некако или? Конфузно ми е.

Ја па цело време мислев ова било нешто како емисија со интервјуа од TWD. Да ми објасни некој, дали ова е сосема нова серија? И дали настаните ќе се одвиваат во time jump-от од TWD, па после да се спојат некако или? Конфузно ми е.
Spin-off бе. Истиот setting, истата приказна, само на друга локација и со други личности :)

Па тоа е целта на оваа серија да се прикаже како се почнало, на другава Рик беше во кома и се разбуди неколку месеци по почетокот на вирусот и затоа сега ќе објаснуваат како се започнало :)

Сепак јас ќе си ја чекам нашата стара и добра The Walking Dead, посебно кејф ми напрај чичко Могран, па да видиме на 11ти Октомври почеток на 6та сезона што ќе ни донесе. А ова Fear Mear нз што, ќе почека малку кај мене, не му се брзам нека излези целосно првата сезона па ќе ја анализирам ако ми привлечи доволно внимание до тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom