Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам да биде бољи, ама баш би било интерсно да се гледа вака почетокот, како се развивале настаните. Дури ни у игрицата тоа не беше толку убаво прикажано, сеа баш ќе видиме апла директно што се случувало на почетокот![]()
Па според трејлерот ако биде така ке биде боље...Чеј па ти после еден трајлер заклучи дека е боље од обичната![]()
У TWD ти е со time jump, oвде ти е одма после ширењето на вирусот...не знам зашто зборите ко да twd ќе биде помалку добра од оваа...: DПа според трејлерот ако биде така ке биде боље...
По реалистична е некако...
Не како у другава одма од првиот ден сите се направија зомбиња и 30 души преживеани у цел свет.
Тука и војската помага , се борат против зомбињата, тоа у другата го немаше прикажано
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
Spin-off бе. Истиот setting, истата приказна, само на друга локација и со други личностиЈа па цело време мислев ова било нешто како емисија со интервјуа од TWD. Да ми објасни некој, дали ова е сосема нова серија? И дали настаните ќе се одвиваат во time jump-от од TWD, па после да се спојат некако или? Конфузно ми е.
Па според трејлерот ако биде така ке биде боље...
По реалистична е некако...
Не како у другава одма од првиот ден сите се направија зомбиња и 30 души преживеани у цел свет.
Тука и војската помага , се борат против зомбињата, тоа у другата го немаше прикажано
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk