The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
таман се спремав да пишам дека серијава отиде у божју матер и одеднаш...

alaric-as-a-vampire-do-not-go-gentle.jpg

уште еден од оригиналните сигурно умира, би сакал тоа да биде Клаус ама ќе мора да гледам и еден тон драма и солзи поради смрта на Тајлер :icon_lol:

ja gleda nekoj poslednata epizoda ? shto beshe shtosot so elena na krajot? :)

ja gleda nekoj poslednata epizoda ? shto beshe shtosot so elena na krajot? :)

па си ја чукна главата кога ја турна Клаус, веројатно е од тоа што знам

мислев Рик ќе жари и пали... ќе испоубие пола ликови... многу досадна ми стана серијава и ја гледам онака ради ред

Сценаристи, продуценти, режисери, артисти, артистки, стажисти, шминкери, костимографи и се по ред.....фала ви многу што ја уништивте серијава...
Sincerely yours:tapp:

Сценаристи, продуценти, режисери, артисти, артистки, стажисти, шминкери, костимографи и се по ред.....фала ви многу што ја уништивте серијава...
Sincerely yours:tapp:

Ако знаат овие кој кого брка и лови....Во 45 минути приказнава е ваква: Ај ќе го бркаме Клаус, не не ќе го бркаме Аларик, па после пу пу не важи пак Клаус, па ќе правиме алијанса против Аларик, па Аларик со оние двајцана против Клаус. Да не е смешно, било би трагично.

И нешто што го трпам 3 сезони, ама сега кога пукна у серијава ќе го кажам и тоа.....
Секогаш кога некој-некого убива на улица мора таму жива душа да нема, абе ува не прелетува.....мислиш цел град е опустошен.
И да јеботе секој ден ли е сабота у школоно што никогаш други луѓе освен Керолајн, Елена, Аларик и Бони не влегуваат?
Го трпев ова додека имаше добра приказна и добри заплети, сега морам скроз да и се истурам.

Секогаш кога некој-некого убива на улица мора таму жива душа да нема, абе ува не прелетува.....мислиш цел град е опустошен.
Истово го помислив и јас последнава епизода. Уште да ми кажеш дека оваа мисла ти прелета кога Клаус ги демнеше пред куќа за да влезе.:)

Истово го помислив и јас последнава епизода. Уште да ми кажеш дека оваа мисла ти прелета кога Клаус ги демнеше пред куќа за да влезе.:)
Тоа е тоа.....моментот кога ја поминуваше улицата и одеше накај оградата.
Се виде така повеќе од патот, абе ниеден жив организам немаше.....страшно нешто беше тоа :)

Не е серијата во тој стил да прикажуваат школски живот и тако даље. Небитно е тоа и подобро да нема такви сцени, непотребни ќе бидат. Ајде сеа ќе се буниме како не ја снимале Елена како јаде, Бони како брише г*з после нужда...
Инаку непотребен ми е Мет во серијава стварно.
А за хемијата помеѓу Дејмон и Елена што ја има, ја има. Со Стефан ако остане ќе биде катастрофа, и така се досадни и двајцата, тапчовци! Баш би сакала сама да си остане Елена, така си заслужува, ги матка двајцата долго време. Да познавав таква би ја ишамарала. Смрдла!

Може вака?

tumblr_m3jvu58XXs1rspj12o1_500_large.jpg

Јас не се откажувам од серијата, мене па не ми досади воопшто, туку со послединве две епизоди ми го врати интеренсот кој што признавам, ми беше намален.

Едвај го чекам финалето утре, т.е задутре сабајле.

So.. it has come to this.

149370_306317966113347_100002054396521_688693_1978825114_n_large.jpg

Вампирка ќе биде Елена во четврта сезона и ќе и текне кој ја исконтролирал.
Секоја чест, многу добро осмислено.
Многу беше тажна епизодава!
.
Кога Клаус беше во телото на Аларик, си се врати во своето тело после.
Аларик беше жив. Клаус нема сега во кое тело да се врати, се запали и Клаус му го украде телото на Тајлер што значи дека Тајлер е мртов?

Уште сум под импресии. Ќе си допишам јас покасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom