RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Тоа беше шала незнам шо се возбудуеш одма![]()
Ми ги плашиш потенцијалните гледачи на серијава. Осеќам конкуренција во темава

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа беше шала незнам шо се возбудуеш одма![]()
Ми ги плашиш потенцијалните гледачи на серијава. Осеќам конкуренција во темава![]()
Ќе ги мачкаме?
True Blood е луда. О..кеј, немам збор, ама ипак.. Дневнициве е модерна сапуница, премногу тинејџ драма и едвај одскокнаа некоја оцена повеќе од Твајлајт. Инаку со последниве две, заклучив дека стигна највисоко до пред некое време серијата што можеше, сега веќе ќе е дрвење и молзење пари.
И колку моронска музика има како позадинска оваа е нешто.. срамно.
wow оваква целосна, долга и комлетна рецензија на некоја серија одамна не сум видел, какви само сликовити зборови употребуваш и со какви емоции го пишуваш текстот морници почнаа да ми одат низ телото
mrs beee odi da se pravish na nekoj drug intelegentna licnost (sto ne si) ...![]()
Ќе ги мачкаме?
True Blood е луда. О..кеј, немам збор, ама ипак.. Дневнициве е модерна сапуница, премногу тинејџ драма и едвај одскокнаа некоја оцена повеќе од Твајлајт. Инаку со последниве две, заклучив дека стигна највисоко до пред некое време серијата што можеше, сега веќе ќе е дрвење и молзење пари.
И колку моронска музика има како позадинска оваа е нешто.. срамно.
На почеток ептен јако почна. Али после испадна каша попара.![]()
Само мене ли ми беше јака последнава епизода бре?Да заврши оваа сезона и толку им беше макар и 10 сезони направиле. Серијава од нешто со потенцијал, стана парада на убави лица и бедно сценарио.
И се' во една сезона да помини.Мене не ми е јасно кај се врколаците. Зошто ги нема во серијава ич. Бар и такви да се појавеа Ориџиналс и некои силни.![]()
И се' во една сезона да помини.Не оди тоа така, серија е ова.
И да, таман си беше епизодава.