The Vampire Diaries

G

_Ghost_

Гостин
Нема врска, немаат сериите допирни точки (освен вампиризмот) за да би биле конкурентни. Мене и двете ми се убави на различен начин.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.231
Ми ги плашиш потенцијалните гледачи на серијава. Осеќам конкуренција во темава:D
Ќе ги мачкаме? :pos:

True Blood е луда. О..кеј, немам збор, ама ипак.. Дневнициве е модерна сапуница, премногу тинејџ драма и едвај одскокнаа некоја оцена повеќе од Твајлајт. Инаку со последниве две, заклучив дека стигна највисоко до пред некое време серијата што можеше, сега веќе ќе е дрвење и молзење пари.

И колку моронска музика има како позадинска оваа е нешто.. срамно.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

True Blood е луда. О..кеј, немам збор, ама ипак.. Дневнициве е модерна сапуница, премногу тинејџ драма и едвај одскокнаа некоја оцена повеќе од Твајлајт. Инаку со последниве две, заклучив дека стигна највисоко до пред некое време серијата што можеше, сега веќе ќе е дрвење и молзење пари.

Абе да се гледа нешто дури не почне д реал деал :icon_mrgr:. Не ја деградирам јас оваа со Дневнициве, пошто си ја гледам, ама ептен сапуница ја направија. Пак ќе речам онаков вампир како Дејмон ја згрешил серијата. Како добро би дошол во Бон Темпс.
Ај уште малку иде лето.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
26 март 2012
Мислења
3
Поени од реакции
1
wow оваква целосна, долга и комлетна рецензија на некоја серија одамна не сум видел, какви само сликовити зборови употребуваш и со какви емоции го пишуваш текстот морници почнаа да ми одат низ телото

mrs beee odi da se pravish na nekoj drug intelegentna licnost (sto ne si) ... :drk::drk::drk:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
mrs beee odi da se pravish na nekoj drug intelegentna licnost (sto ne si) ... :drk::drk::drk:
Да не мислиш дека магично ти исчезнуваат постовиве што ги пишуваш овде. Имаш опомена за оф топик, тролање, вреѓање бирај сам за што. Уште еден испад и бан од тема имаш.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671

И јас така мислев до пред еден саат, гледај ја новата епизода.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Интересна беше.

На крајот си помислив дека Кетрин вмешала прсти, ама ништо..
Ја заборавија :tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
А таман чекав да заврши епизодата за да пишам дека веќе станува досадна и некако предвидлива, ете ги нив напаѓаат повторно :)
И да не заборавам: Again Bonnie saves the day:love::love:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
На почеток ептен јако почна. Али после испадна каша попара. :(

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да заврши оваа сезона и толку им беше макар и 10 сезони направиле. Серијава од нешто со потенцијал, стана парада на убави лица и бедно сценарио.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
На почеток ептен јако почна. Али после испадна каша попара. :(
Да заврши оваа сезона и толку им беше макар и 10 сезони направиле. Серијава од нешто со потенцијал, стана парада на убави лица и бедно сценарио.
Само мене ли ми беше јака последнава епизода бре?
Очигледно само јас останав подзинат кога
умреа Сејџ и Трој и се сфати шо е форава со убивањето на оригиналните?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Мене не ми е јасно кај се врколаците. Зошто ги нема во серијава ич. Бар и такви да се појавеа Ориџиналс и некои силни. :(

G

_Ghost_

Гостин
Мене не ми е јасно кај се врколаците. Зошто ги нема во серијава ич. Бар и такви да се појавеа Ориџиналс и некои силни. :(
И се' во една сезона да помини.:) Не оди тоа така, серија е ова.;)
И да, таман си беше епизодава.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
И се' во една сезона да помини.:) Не оди тоа така, серија е ова.;)
И да, таман си беше епизодава.
Па бар во 4та сезона нека ги стават. Ќе биде интересно. Иначе не беше до толку лоша епизодава, но се разочарав со тоа за Ориџиналс.

Kajgana Shop

На врв Bottom