The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е финтата со Елајџа, и како ли ќе го извадат Стефан од гробницата?

Шо е финтата со Елајџа, и како ли ќе го извадат Стефан од гробницата?
нели сега се тука овие машкиве вештерки, сигурно они ке и помогнат на Бони. Плус ако Илајџа е против Клаус, сигурно нема да прави проблем за Стефан.

Него зашто вештерките ни се сите црни. Не сум расист, али Sabrina the teenage witch си беше бела. А и Halliwells :( :pos:

нели сега се тука овие машкиве вештерки, сигурно они ке и помогнат на Бони. Плус ако Илајџа е против Клаус, сигурно нема да прави проблем за Стефан.

Него зашто вештерките ни се сите црни. Не сум расист, али Sabrina the teenage witch си беше бела. А и Halliwells :( :pos:

great-black-americans-martin-luther-king-jr-poster-c100852881.jpg
:):)

Инаку татко му на Лука сигурно ќе и помогне на Бони да ја прекинат клетвата. Нема друга логика во сево ова.

А чисто онака... ако фати земјотрес и се направи пукнатина во таа пештерата?

магијата штити, нема везе пукнатина:)
иначе ке си избегаа преку вратата, нели не им ја затвораат :)

магијата штити, нема везе пукнатина:)
иначе ке си избегаа преку вратата, нели не им ја затвораат :)
Ако било така ќе ги затворале во некоја куќа :) не би барале место каде што не би дошло во контакт со некоја забегана овца :D зборот ми е дека магијата важи само за вратата... и онака не би да копаат низ камења за да излезат.

Ако било така ќе ги затворале во некоја куќа :) не би барале место каде што не би дошло во контакт со некоја забегана овца :D зборот ми е дека магијата важи само за вратата... и онака не би да копаат низ камења за да излезат.
Кетрин ја затворија во обична куќа, Керолајн кога ја намести. Проблемот е дека ако е обична куќа, може да најдат некој човек ... и пак да се вратат во форма. Би биле затворени, ама не и слаби физички.

Да ама како шо ти кажа Кулен, ако некој човек дојде во таа куќа, Кетрин ќе испие доволно крв, за повторно да биде јака, а во гробницава нема шанси некој да дојде, затоа она ќе ослабнува таму цело време.

Сума сумарум... the toomb - место кај што млади згодни вампирки стануваат суви сливи :P

Ухууу, добро добро... момент... фацата на Катерина кога го виде :vozbud:

Ник... стварно јако ова, ме изненади

Добра епизода. Сега ќе видиме дали е
вистина или не легендата.

Само јас мислам дека ќе има нешто меѓу Керолајн и Тајлер?

Добра епизода. Сега ќе видиме дали е
вистина или не легендата.

Само јас мислам дека ќе има нешто меѓу Керолајн и Тајлер?
Не и јас мислам... се осеќа хемијата меѓу нив двајца.

Вистина е... фатално е, кој е каснат не преживува, е сега дали побрзо или побавно - умира - исто како змиски отров

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom