Jovannah
Smile me baby
- Член од
- 11 февруари 2008
- Мислења
- 584
- Поени од реакции
- 50
Врска со Дејмон![]()
А ти то не можиш да го поднесиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врска со Дејмон![]()
нели сега се тука овие машкиве вештерки, сигурно они ке и помогнат на Бони. Плус ако Илајџа е против Клаус, сигурно нема да прави проблем за Стефан.Шо е финтата со Елајџа, и како ли ќе го извадат Стефан од гробницата?
нели сега се тука овие машкиве вештерки, сигурно они ке и помогнат на Бони. Плус ако Илајџа е против Клаус, сигурно нема да прави проблем за Стефан.
Него зашто вештерките ни се сите црни. Не сум расист, али Sabrina the teenage witch си беше бела. А и Halliwells![]()
![]()
Ако било така ќе ги затворале во некоја куќамагијата штити, нема везе пукнатина
иначе ке си избегаа преку вратата, нели не им ја затвораат![]()
Кетрин ја затворија во обична куќа, Керолајн кога ја намести. Проблемот е дека ако е обична куќа, може да најдат некој човек ... и пак да се вратат во форма. Би биле затворени, ама не и слаби физички.Ако било така ќе ги затворале во некоја куќане би барале место каде што не би дошло во контакт со некоја забегана овца
зборот ми е дека магијата важи само за вратата... и онака не би да копаат низ камења за да излезат.
Ако било така ќе ги затворале во некоја куќане би барале место каде што не би дошло во контакт со некоја забегана овца
зборот ми е дека магијата важи само за вратата... и онака не би да копаат низ камења за да излезат.
Сума сумарум... the toomb - место кај што млади згодни вампирки стануваат суви сливи![]()
Не и јас мислам... се осеќа хемијата меѓу нив двајца.Добра епизода. Сега ќе видиме дали евистина или не легендата.
Само јас мислам дека ќе има нешто меѓу Керолајн и Тајлер?