I
Intex
Гостин
Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
16 се од денес, со разлика на форматот, т.е последнава е видео односно High-definition со поголем размер на фајлот.Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )
Каква 16-та има излезено бе човек, коа у четвртокот беше премиерата на 15-та?16 се од денес, со разлика на форматот, т.е последнава е видео односно High-definition со поголем размер на фајлот.
Утре излегува 16-та, како нормален тв сериски .avi формат фајл, со „тежина “ од ~350 Mb.
Што се однесува за серијалов, според мене е премногу добар. Исклучок би направил со Prison Break ( кој претставува број 1 серијал според мене ), и Lost. Big Bang Theory е вон категорија, т.е тој е секогаш најдобар кога ти се скурчено
До 15-та епизода имаше доста извртувања и турболенции на настаните.. Добро е прикажана љубовта, и човечко-вампирските односи.
И воедно, книгата е по глупава од серијалов..
Проверив, и гарант е грешка, нема шанси да излезе епизода пред да ја има премиерно.
Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
Vampire diaries е од 91-93 година, а Twilight од две и некоја наваму, па сеа кажи која е која. Ајт!Почнав да ја гледам. Интересна е ... ама не толку за да ја спуштам јас. Ја земам од еден другар.
Многуу работи исти се ко твајлајт ... па дури и демон ја читаше ...
Не е лоша ... ке ја гледам. Се надевам понатаму поинтересна ке биди ...![]()
Добро не си читам на нокти да знам ... плус не ме привлеква нешто посебно серијата па да гуглам и да читам за неа.Vampire diaries е од 91-93 година, а Twilight од две и некоја наваму, па сеа кажи која е која. Ајт!
Зошто дури пред 5 години „Каунт оф Монте Кристо“? Зошто дури пред пет години Лост?Добро не си читам на нокти да знам ... плус не ме привлеква нешто посебно серијата па да гуглам и да читам за неа.
А едно прашање ... зошто дури сега серија кога е напишана 91? Сега се во мода вампири?