I
Intex
Гостин
Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
16 се од денес, со разлика на форматот, т.е последнава е видео односно High-definition со поголем размер на фајлот.Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )
Каква 16-та има излезено бе човек, коа у четвртокот беше премиерата на 15-та?16 се од денес, со разлика на форматот, т.е последнава е видео односно High-definition со поголем размер на фајлот.
Утре излегува 16-та, како нормален тв сериски .avi формат фајл, со „тежина “ од ~350 Mb.
Што се однесува за серијалов, според мене е премногу добар. Исклучок би направил со Prison Break ( кој претставува број 1 серијал според мене ), и Lost. Big Bang Theory е вон категорија, т.е тој е секогаш најдобар кога ти се скурчено
До 15-та епизода имаше доста извртувања и турболенции на настаните.. Добро е прикажана љубовта, и човечко-вампирските односи.
И воедно, книгата е по глупава од серијалов..
Проверив, и гарант е грешка, нема шанси да излезе епизода пред да ја има премиерно.
Значи, се емитува прва сезона, последна епизода што има излезено е 15.Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
Vampire diaries е од 91-93 година, а Twilight од две и некоја наваму, па сеа кажи која е која. Ајт!Почнав да ја гледам. Интересна е ... ама не толку за да ја спуштам јас. Ја земам од еден другар.
Многуу работи исти се ко твајлајт ... па дури и демон ја читаше ...
Не е лоша ... ке ја гледам. Се надевам понатаму поинтересна ке биди ...
Добро не си читам на нокти да знам ... плус не ме привлеква нешто посебно серијата па да гуглам и да читам за неа.Vampire diaries е од 91-93 година, а Twilight од две и некоја наваму, па сеа кажи која е која. Ајт!
Зошто дури пред 5 години „Каунт оф Монте Кристо“? Зошто дури пред пет години Лост?Добро не си читам на нокти да знам ... плус не ме привлеква нешто посебно серијата па да гуглам и да читам за неа.
А едно прашање ... зошто дури сега серија кога е напишана 91? Сега се во мода вампири?