The Vampire Diaries

I

Intex

Гостин
Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )

Член од
24 март 2010
Мислења
59
Поени од реакции
22
Има 15 испаднато. Мислам оти ги има сите на замунда. : )
16 се од денес, со разлика на форматот, т.е последнава е видео односно High-definition со поголем размер на фајлот.

Утре излегува 16-та, како нормален тв сериски .avi формат фајл, со „тежина “ од ~350 Mb.

Што се однесува за серијалов, според мене е премногу добар. Исклучок би направил со Prison Break ( кој претставува број 1 серијал според мене ), и Lost. Big Bang Theory е вон категорија, т.е тој е секогаш најдобар кога ти се скурчено :)

До 15-та епизода имаше доста извртувања и турболенции на настаните.. Добро е прикажана љубовта, и човечко-вампирските односи.

И воедно, книгата е по глупава од серијалов..
http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television

I

Intex

Гостин
16 се од денес, со разлика на форматот, т.е последнава е видео односно High-definition со поголем размер на фајлот.

Утре излегува 16-та, како нормален тв сериски .avi формат фајл, со „тежина “ од ~350 Mb.

Што се однесува за серијалов, според мене е премногу добар. Исклучок би направил со Prison Break ( кој претставува број 1 серијал според мене ), и Lost. Big Bang Theory е вон категорија, т.е тој е секогаш најдобар кога ти се скурчено :)

До 15-та епизода имаше доста извртувања и турболенции на настаните.. Добро е прикажана љубовта, и човечко-вампирските односи.

И воедно, книгата е по глупава од серијалов..
Каква 16-та има излезено бе човек, коа у четвртокот беше премиерата на 15-та?

Член од
24 март 2010
Мислења
59
Поени од реакции
22
Незнам.. можно е.

Јас само пренесувам тоа што гледам. И онака чекам да излезе тв/серијал за да не биде толкав голем фајлот, за да го спуштам. Така да, неможам со сигурност да тврдам пред да гледам.

ЕДИТ.
Во право си. ова е епизода 15. Не ни проверив официјално.

Н

'Никола'

Гостин
Ај некој да каже ако сака колку епизоди има од серијава досега испаднати и ги има ли на замунда за симнување???
Значи, се емитува прва сезона, последна епизода што има излезено е 15.
И да, ги има на Замунда, како и на сите други торентски страни.

I

Intex

Гостин
Подолу е спојлер за 16-ката, кој не гледал, да не чита.

Аууу, е**м ти, новата вампирска група се спремаат на велико.
Дејмон, ах тој Дејмон, сака да ги поебе сите жени у градот.:D
Џереми е генијот во серијата, како само му текна да ја намести Анабел.
Елена и Дејмон не ми се веќе толку интересни.
Да, чекам конечно да се појави Кетрин.

Н

'Никола'

Гостин
Сеа само што ја изгледав 16тата.:vozbud::vozbud: Почнуваат да се подготвуваат за што и да е, не знаеме сеуште. Туку земете, изгледајте го трејлерот за наредната, го има, дефинитивно најдобра епизода ќе биде до сега. Не можам да чекааамм. Еве линкче:

http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries

I

Intex

Гостин
Од сите серии шо излегоа годинава, од оваа и од Visitors очекувам најмногу. Знам дека и двете ќе идат понатаму, оти имаат голема гледаност.
Оваа на почетокот ми беше некако досадна, тинејџерска, ама после 5-6 епизоди стана подобра, сеа веќе уште подобра станува. Ќе ја биде бе.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Почнав да ја гледам. Интересна е ... ама не толку за да ја спуштам јас. Ја земам од еден другар.
Многуу работи исти се ко твајлајт ... па дури и демон ја читаше ... :)
Не е лоша ... ке ја гледам. Се надевам понатаму поинтересна ке биди ... :)

I

Intex

Гостин
Почнав да ја гледам. Интересна е ... ама не толку за да ја спуштам јас. Ја земам од еден другар.
Многуу работи исти се ко твајлајт ... па дури и демон ја читаше ... :)
Не е лоша ... ке ја гледам. Се надевам понатаму поинтересна ке биди ... :)
Vampire diaries е од 91-93 година, а Twilight од две и некоја наваму, па сеа кажи која е која. Ајт!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Vampire diaries е од 91-93 година, а Twilight од две и некоја наваму, па сеа кажи која е која. Ајт!
Добро не си читам на нокти да знам ... плус не ме привлеква нешто посебно серијата па да гуглам и да читам за неа.
А едно прашање ... зошто дури сега серија кога е напишана 91? Сега се во мода вампири?

I

Intex

Гостин
Добро не си читам на нокти да знам ... плус не ме привлеква нешто посебно серијата па да гуглам и да читам за неа.
А едно прашање ... зошто дури сега серија кога е напишана 91? Сега се во мода вампири?
Зошто дури пред 5 години „Каунт оф Монте Кристо“? Зошто дури пред пет години Лост?

Kajgana Shop

На врв Bottom