H
HoT IcE
Гостин
Вчера го изгледав пилотот и сум задоволен. Факт е дека имаше многу cheesy moments и клишеа(ко она со раката) ама тоа никогаш не ми било проблем кога гледам филм/серија. Особено во ова време на отуство на било каква sci-fi серија што ќе ми привлече внимание после Fringe.
Ми се допаѓа изборот на глумци за серијава, докторов Гудветр ми е многу харизматичен глумеч уште од House of Cards со специфична боја на глас што го прави неговиот лик интересен да го следам како ќе се развива и слично, додека онаа неговата партнерка ме малце нервира. Али океј. И секако тука е старата легенда Дејвид Бредли кој имаше одлична епизода и интро, интересно старче со топ брада и јак меч. Дефинитивно ми го привлече вниманието.
Ми се допаѓа изборот на глумци за серијава, докторов Гудветр ми е многу харизматичен глумеч уште од House of Cards со специфична боја на глас што го прави неговиот лик интересен да го следам како ќе се развива и слично, додека онаа неговата партнерка ме малце нервира. Али океј. И секако тука е старата легенда Дејвид Бредли кој имаше одлична епизода и интро, интересно старче со топ брада и јак меч. Дефинитивно ми го привлече вниманието.

Далеку од тоа дека може да очекуваме којзнае што овде али ме интересира што понатаму, да се откријаат работите што се наѕираа досега, нека истера прва сезона па после ќе судиме.