The O.C.

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.244
Поени од реакции
964
Локација
Скопје
Оваа ми е една од најомилените и најгледаните серии на сите времиња.
Што мислите вие за неа, ја гледате?
Омилен/неомилен лик од неа?
Омилена/неомилена случка?

ja imam izgledano od pocetok do kraj.celata,mn e interesna,omilen lik marisa,a najneomilena slucka koga marisa umre

SPOILERS
SPOILERS
Ме мава дежа ву дека ви пишав дека плавата ќе умре во претпоследна сезона :)

Најбоље серија, дефинитивно... Најбоље сцена(уствари најтажна) кога се врати Рајан во Чино(како и да е)... Го возеше Сенди и поминаа покрај Мариса, тажно се погледнаа, а во позадина имаше една преубава песна... Оваа серија дефинитивно ме освои...

А за омилени ликови не е лесно да одвојам некој посебно, зошо сите се добри... Ама ај.. Сет Самер Рајан и Мариса

ee ова ми е најтиња серија жими све ова ти е како Шпанска серија само на Англиски искомбинирано со Тинејџерски филм све е исто :изгубени ќерки и синови, секој со секој се проаѓа, има скриени бремености,некој се фрла на алкохол и на дрога главната фаца е сиромашен и ја шеми најаката пичка абееее ихххх благи ужас sd
Како позитивни ликови се оној Сет што чат пат знае да насмее и Џули пошто е многу еблеста..
извнете за ова али стврано е тиња серијава морав да ви кажам:bil:

Не ја гледам баш ама ги знам ликовите.Ама многу ме интересира зашто умира Мариса?А инаку нај океј ми е Сет.

мариса умира во сообраќајна несреќа
ја гледав серијава и ја обожавам,ама термините коа ја даваа ми беа бош-или бев на англиски или на италијански.и многу ме нервира што прекинаа да ја даваат и што не ја гледав последната епизода што се даваше кај нас.
омилен лик не можам да одвојам,ама на моменти Мариса ме вадеше од такт:)Сет ми е срцка и го обожавам..изглеа он ми е омилен лик:)

Серијава ја обожавав на почетокот ,после едно време беше малку монотона,па пак ми стана интересна.Од 4 сезона имам погледнато многу малку ,али наскоро имам у план да ја симнам,па да ја изгледам целата.
Омилен лик ми е секако Сет (Adam Brody) а најомразена ми беше Мариса(Mischa Barton) ептен ми се пренамагаше и беше ужасно размазена и правеше неразумни одлуки,мада не требаше да умре.

Serijata e stvarno TOP, a omilen lik mi e SET... naj OK decko e nekako vo serijata i HEJLI

ја гледав али термините беа мн лоши. типките(сите) беа топотници. прво место Самер, второ плавата (лезбејката), трето Мариса. а инаку Сет и Сенди беа супер ликови.

не ми се допаѓа тоа што ги преместуват термините како им одговара, а од серијата ги имам гледано само тие епизоди што се ги давале на А1, на кабелската не фаќаме HRT2 па ги немам гледано последните 2 сезони

Откако умре Мариса, гледаноста се намали значително ебаго, кај се видело да умри главен лик во тинејџерска серија... Оттогаш се изгуби суштината на серијата. : ((

Инаку топ сeрија дотогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom