The Killing

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен старт, ми се допаѓа што продолжува приказната од третата сезона плус почнуваат нов случај. Да се надеваме дека нема да останат на 6 епизоди? Предобро!

Подобри одјавни сцени, мислам дека на ниедна серија немало генерално, значи кадрите во комбинација со легендардната музика, ме прават да се ежам како риба! секоја чест скоцкано најдобро можно. Сивилото е исто така огромен додатен бонус, мелахонија во комбинација со неверојатно пејсажи, маестрално!

WOW!!!!!! :vozbud::cuc:

BUpIqF9.jpg

Ја изгледав завчера. Добра беше, само можеше да биде пократка во траењето на епизода, 1 саат беше некако премногу и со тоа да ги изостават патетиките со Џастин Биберот, ужасно нервира тоа дете.
Крајот холивудски :icon_mrgr: и баш така им прилегаше да ја завршат.

Супер сезона и одличен крај, ќе ми недостасува серијата.

За оние што не ги гледале ви ги предлагам 2ра и 3та сезона од оригиналната серија

Ja cisto da predupredam deka spojleri morame barem edna nedela

Jas izgledav tri epizodi snosti, atmosferata seuste kine! Dzemperi i one liners. <3

Me nervira prikaznata so vojskata, poise mi e interesna drugata.

Malku trae be, maka mi e.

boo losa sezona

ne mi se ni pisuva

srekja zavrsi for good, 6 epizodi aj nisto drasticno nema da mi smenat

Не ми се свиѓаше баш крајот, ама ај ваљда највеќе логика имаше.
Сезоната, ок беше во целост. Малку затупуваа со војската ама ај.

Крајот Холивуд, некако не се вклопи во се она што се градеше овие 4 сезони, мрачен живот, дождот во Сиетл, темнината, музиката...цела сезона 6ка.
Ова со војскава беше очигледно шо ќе биде уште 4та епизода некаде...
Се на се океј серија, вреди да биде изгледана.

moze jedina serija sto me frlase u nekoja zen zona, uzivav u cela taa mracna atmosfera vmetnata во sietl, duoto molder - linden, odlicnata gluma, scenario, rezija, ednostavno perfektna serija za moj vkus ...
a bev protiv toa da se prodolzuva posle vtora sezona, sea bi izgleal uste 20.

Почнав да гледам некои епизоди од 3та сезона и некако прекинав, па сеа се мислам да си ја догледам. Вреди ли, според вас?

Почнав да гледам некои епизоди од 3та сезона и некако прекинав, па сеа се мислам да си ја догледам. Вреди ли, според вас?
Да.

Prejaka serija samo so ja zavrsiv iako se sjebav so sakav da go otkrijam ubiecot vo prvite 2 sezoni
Yf0lIYBSTlGYyuj2ExGeRg.png
@zmej gorjanin Ili nekoj so ja imat izgledano i danskata, dali e ist ubiecot vo dvete?

Prejaka serija samo so ja zavrsiv iako se sjebav so sakav da go otkrijam ubiecot vo prvite 2 sezoni
Yf0lIYBSTlGYyuj2ExGeRg.png
@zmej gorjanin Ili nekoj so ja imat izgledano i danskata, dali e ist ubiecot vo dvete?
А нели ти реков дека ти е боље само да гледаш и да уживаш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom