The Event

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ги изгледав 11 и 12. Не знам што да кажам, ни сум разочаран, па ни задоволен. Многу пребрзо се одвиваше Се, далеку од тоа што очекував. Прекинот си го направи своето, премногу работи се заборавија, треба да се прегледаат претходните неколку епизоди, за да се поврзат некои работи.

Добар почеток на новите епизоди, работите мрднаа од мртва точка и многу работи тргнаа во нов правец. Мислам дека ќе биде поинтересно понатаму зашто дел од актерите кои не правеа ништо освен што трчаа и се бркаа, сега ќе имаат поинаква улога. Има одличен материјал за работа а што ќе направат сценаристите, останува да видиме...

superman.jpg

For Sterling, the man who resist bullets :icon_lol:

11та изгледана утре ќе биде и 12та. Пред тоа ја изгледав и 10та оти се имав заборавено па за едно кратко потсетување беше таман.
11та беше доста добра, убаво се одвиваа настаните, овие знаеле и со кола да се возат не само да трчкаат и тоа е доброто :)

11та изгледана утре ќе биде и 12та. Пред тоа ја изгледав и 10та оти се имав заборавено па за едно кратко потсетување беше таман.
11та беше доста добра, убаво се одвиваа настаните, овие знаеле и со кола да се возат не само да трчкаат и тоа е доброто :)
Ај ај, собери храброст и за 12-та вечерва, можеш ти :)
12-та е подобра, т.е. се дефинираат некои работи. Уствари 11/12 се една дупла епизода во ист термин одеа.

Значи ок од последниве епизоди не ми е јасно едно нешто. Како може комбе кое имало сообраќајна несреќа со онесвестен возач, кој пренесува деовојчиња од по 7-8 години кои изгледаат како баби да не стаса на телевизија во ударните вести.

Значи ок од последниве епизоди не ми е јасно едно нешто. Како може комбе кое имало сообраќајна несреќа со онесвестен возач, кој пренесува деовојчиња од по 7-8 години кои изгледаат како баби да не стаса на телевизија во ударните вести.

Secret service maybe.

Шо им е па и на овие, оти нема нова епизода. Е вечерва ништо не ми оди...

Абе ај кај сте да не спамирам само јас овде.:) Последниве две епизоди скрос ја живнаа серијава. Ми се допаѓа пак.:)

Јас се откажав пред продолжението... доколку ја продолжат за втора сезона можеби и ќе ја изглеам цела.

Серијава почна да станува проклето интересна. Има некои дупки од време на време ама мали што не претставуваат некој проблем. Новата епизода е ептен јака а добив впечеток дека после оваа серијава ќе стана уште поинтересна.

Во 4 епизоди ја качија на многу повисоко ниво серијава. Последнава епизода беше врв.:vozbud:

Ова на крајов што се случуваше во епизодава ни на крај памет не ми беше......
па сега останаа само околу 60 души живи, шо значи и други ќе донесат обавезно.

Мене најмногу ме интересира старион што изнајде во Франција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom