The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Радванска некој и кажа дека е Цветето од другата страна, па почна да игра. А Јужни не може да го добие Мареј на трева до крајот на светот...

Лелеле не можам да се изнасмеам уште, баш сега на вести слушав дека и Серена изгубила и наместо чудна фаца си се изнасмеав дека ми текна на аватарот на Стефан шо кобит многу.:pos:
Премногу чуден Вимблдон, од кај жените главните фаворитки испаднаа.

На Јужни челинџов најјак во историја :D

Kakvi poeni na Marej i Radvanska za prednost brejk vo vtoriot odnosno tretiot set. :vozbud:

Aко го земе Јужни вториов сет,Ноле-Хас ќе ги гледаме ноќе под затворен покрив.Небаре фудбал ќе гледаме :D

Како беее ја погодив Лисицки (коеф. скоро 9), а ме зезна Робсон :(
И од преттоа и бев фан али сеа уште поише. Од тенисеркиве останаа онака некои доста агресивни тенисерки (Сабине, Стивенс, Бартоли..)

Ајде Мареј испадај и ти

Бартоли има да го јаде од Стивенс во 1/4 финале на велико

И ти си бил голем лузер бре Јужни.Од 5-2,5-5 ти напраи зублено.На 5-3 грешки правиш ни почетници шо не ги прават.:facepalm:

Хас го заборавил тенисот во USA...

Has izigra kako zena denes, nastrana odlicnata igra na Novak. Na mreza ic ne izleguvase, vo negovite servis gemovi ic ne bese agresiven. Epa so vaka raspolozen Nole dobar mu e i ovoj rezultat.

Мораше да се направи попаметен Нолето Балкански , демек публиката му беше крива што муи направија рибрејк во 3ти сет :facepalm: Тие се тие мали нешта од кои ти се повраќа .

Мораше да се направи попаметен Нолето Балкански , демек публиката му беше крива што муи направија рибрејк во 3ти сет :facepalm: Тие се тие мали нешта од кои ти се повраќа .
Изгледа тебе ти се повраќа бидејќи тој победи нели. Ама тоа тие. не тагувај толку
--- надополнето: 1 јули 2013 во 21:49 ---
Has izigra kako zena denes, nastrana odlicnata igra na Novak. Na mreza ic ne izleguvase, vo negovite servis gemovi ic ne bese agresiven. Epa so vaka raspolozen Nole dobar mu e i ovoj rezultat.
Само во првиот сет. Во вториот и третиот беше одличен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom