Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја ставија Серена на централен за да не се руши традицијата,па да се игра и во недела.![]()
Abe ne mi e problem da go fali koga dominira,nego ova mu e veke hronicen problem za koj bilo srpski teniser ili sportist.Djokovic gubi poen,i ide odma komentar deka ne bil namesten dobro inaku cist winner bi bilo..Za se nesto naogja eden vid na kapace.
Mene ne mi e problem Djokovic,jas nego go pocituvam i sum negov fan no ne die hard kako nekoj sto secat veni..
Tenisot si go gledam so merak,ne mozam da se opredelam striktno za nekoj igrac no kako sto rekov Djokovic mi e nr.1 .
Mene mi smeta komentatorov,a i onie na eurosport isto sranje se.Pristrasnost e mal zbor za niv..
...
Haas ja zapali masinata posle prviot set i uspea da go pobedi Lopez,igrac koj pravi golemi problemi na ovaa podloga..
Me iznenadi Sijsling mene najveke denes..Da zemrs samo eden gejm a da izgubis 13 e zastraduvacki podatok.Ako bese povreden pred natprevar dobro,no ako ne bese,se prasuvam sto li stana so negoviot silen servis?
Вишко човекот многу разбира тенис,еден од подобрите коментатори е и кога објаснува во студио што,како се гледа дека многу го разбира тенисот,мене ми е сосема океј типот.
па мислам дека има и тренирано и играно тенис , само не сум сигурен
од понеделник Федерер паѓа на пето место на АТП или грешам?
Pocnuva Serena-Date Krumm
![]()
Napred Date![]()
па мислам дека има и тренирано и играно тенис , само не сум сигурен
од понеделник Федерер паѓа на пето место на АТП или грешам?