The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој па Росол од кога го тепаше Надал , бел ден не виде

95 винери, 74 неизнудени грешки. Ова го може само Росол. :tapp:

Јас стварно не знам што очекувате вие од Росол... Се деси лани тоа што се деси и крај на приказната, човекот не може ништо повеќе од тоа. Просечен тенисер, со по некој повремен блесок и по некоја освоена титула на Челенџерите и тоа е тоа.

Надал маки мачи со Дарцис на почетокот. Инаку, не е тајна дека Дарцис е писмен играч...

Надал маки мачи со Дарцис на почетокот. Инаку, не е тајна дека Дарцис е писмен играч...

Го неаме видено да се потпишува на камерите на некој гренд слем.:D

Ништо чудно кога е во прашање Надал, увек првите 2 кола осцилира во играта, а потоа фаќа прав ритам и почнува да меле се пред себе. Е сеа на тревава колку ќе меле останува да видиме, доста тежок ждреб има и тешко ќе биде да ја освои титулата, но не и невозможно.

Иначе, колку ружна слика имаат челенџите оваа година на Вимблдон. :facepalm: Како некој хорор филм да пуштаат кога некој ќе побара челенџ.

Гледа некој Шарапова-Младенович?Многу добар тенис се игра нема брејк топка досега небаре мажи играат :D

Ништо чудно, прв меч на трева откако се врати, секогаш во првите кола игра променливо, плус да не го заборавиме и факторот дека Stefan-kobe го има на аватар.

Иначе ти се остварува првиот дел од типот. :D Јанко го мрзи да игра, каква флегметина е денеска. :facepalm: Виктор солиден, ама до Јанко е резултатов, aко не се разбуди (а не покажува такви знаци) може и 3-0 да го сркне...

Штета што немаме пристап до SportKlub Prime, SportKlub 3, SportKlub 4 и SportKlub 5... на сите 6 канали ќе се емитуваат преноси.... сепак најголем дел од нас ќе имаат можност да пратат само 2 меча на СпортКлуб.
На балкан спорт стримовите се одлични не ви треба тв...

Следен на аватар ми е Кристијано Роналдо. :icon_lol:

Степанек и ебач во иста реченица, кхммм... :facepalm: Добро бе слепи ли се тенисеркиве или конкретно жениве??? Квитова не е некоја убавица ама за Степанек е бомба над бомбите. Радек у фацата е ко да е удрен со мокра чорапа, одвратнотија!!
Иначе баш прошлава недела кога изгуби од Сепи коментаторон на Спорт Клуб спомна дека се разведувал од Ваидосова и можеби тоа било причината за неговата слаба игра. Џабе му е се, и да пројде прво коло во второ налетува на Јанович, ќе биде исплескан како магаре.
П.с. Фејспалмот е за грдиот Степанек, не за тебе, да не ме сфатиш погрешно. :)
what if i told you.. deka najgolemite womanizeri ne se lepotani :)

Троицки да го земе овој сет Типсаревиќ ќе предаде на почеток на 3от.:)

Јас стварно не знам што очекувате вие од Росол... Се деси лани тоа што се деси и крај на приказната, човекот не може ништо повеќе од тоа. Просечен тенисер, со по некој повремен блесок и по некоја освоена титула на Челенџерите и тоа е тоа.
Еј остај вакви најмногу ме нервираат, такви никакви тенисери секад ќе дојдат и ќе сјебат некој од ѕвероиве

what if i told you.. deka najgolemite womanizeri ne se lepotani :)

Значи среќа во несреќа за мене е што сум убав? :icon_lol: Шала на страна држи вода ова твоево, за жал многу често гледаме не толку убави машки со гром женски.

Надал спаси доста брејк топки, сега се очекува он да ја искористи првата, како што вели непишаното спортско правило.

Иначе ти се остварува првиот дел од типот. :D Јанко го мрзи да игра, каква флегметина е денеска. :facepalm: Виктор солиден, ама до Јанко е резултатов, aко не се разбуди (а не покажува такви знаци) може и 3-0 да го сркне...

Нема врска и ако Типса некако добие, коефициентот беше смешен на него...

;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom