Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Надал маки мачи со Дарцис на почетокот. Инаку, не е тајна дека Дарцис е писмен играч...
Надал маки мачи со Дарцис на почетокот. Инаку, не е тајна дека Дарцис е писмен играч...
На балкан спорт стримовите се одлични не ви треба тв...Штета што немаме пристап до SportKlub Prime, SportKlub 3, SportKlub 4 и SportKlub 5... на сите 6 канали ќе се емитуваат преноси.... сепак најголем дел од нас ќе имаат можност да пратат само 2 меча на СпортКлуб.
what if i told you.. deka najgolemite womanizeri ne se lepotaniСтепанек и ебач во иста реченица, кхммм...Добро бе слепи ли се тенисеркиве или конкретно жениве??? Квитова не е некоја убавица ама за Степанек е бомба над бомбите. Радек у фацата е ко да е удрен со мокра чорапа, одвратнотија!!
Иначе баш прошлава недела кога изгуби од Сепи коментаторон на Спорт Клуб спомна дека се разведувал од Ваидосова и можеби тоа било причината за неговата слаба игра. Џабе му е се, и да пројде прво коло во второ налетува на Јанович, ќе биде исплескан како магаре.
П.с. Фејспалмот е за грдиот Степанек, не за тебе, да не ме сфатиш погрешно.![]()
Еј остај вакви најмногу ме нервираат, такви никакви тенисери секад ќе дојдат и ќе сјебат некој од ѕвероивеЈас стварно не знам што очекувате вие од Росол... Се деси лани тоа што се деси и крај на приказната, човекот не може ништо повеќе од тоа. Просечен тенисер, со по некој повремен блесок и по некоја освоена титула на Челенџерите и тоа е тоа.
what if i told you.. deka najgolemite womanizeri ne se lepotani![]()
Иначе ти се остварува првиот дел од типот.Јанко го мрзи да игра, каква флегметина е денеска.
Виктор солиден, ама до Јанко е резултатов, aко не се разбуди (а не покажува такви знаци) може и 3-0 да го сркне...