Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Федерер доста добра, сите оружја работеа денес, поготво форхендот и ритернот, кој беше перфектен.....
Незнаеше што да прави Ханеску
Сепак ова ништо не значи се до 1/4 финале.
Федерер доста добра, сите оружја работеа денес, поготво форхендот и ритернот, кој беше перфектен.....
Незнаеше што да прави Ханеску
Сепак ова ништо не значи се до 1/4 финале.
Азаренка е реално број два играч на трева во светот, колку и да не ја сакам. Лани играше одлично против Серена, само Вилијамс погоди 20+ асеви, а против толку асеви во два сета и Федерер би изгубил.
Многу ме интересира како Квитива ќе игра на турнирот, таа кога влезе во удар никој не сака да игра против неа. Но на земја беше криминално лоша...
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 15:35 ---
Женски тенис на сите три Спорт Клуб канали во моментов.
In your face...
![]()
Женски тенис на сите три Спорт Клуб канали во моментов.
In your face...
![]()
Чекај, Росол истаде жива глава против Рајстер барем за момент, се игра петти сет... следно коло Росол ќе треба против Мелцер, доколку го победи тогаш игра против Федерер во третото коло, а знаеме сите што му се случи на Рафа лани во второто....
2009 Roland Garros 1/8 Final : Soderling - Nadal 3-1
2010 Roland Garros Quar.Final : Soderling - Federer 3-1
If you know what I mean... истиот насилник, на истиот турнир во две последователни години, само што Федерер едно коло покасно станува жртва.
Се зезам, не мора да значи ништо ова, т.е. многу малку веројатно е, ама баш ме интересира дали е сето тоа можно, а би сакал да гледам меч во третото коло Rosol-Federer... во секој случај. До тогаш, уживајте во тенисот и дискутирајте на Кајгана.![]()
Квитова ако почне да го игра тенисот од 2011 наебале сите, па дури и Серена треба да се запраша дали ќе победи доколку дојде до дуел со Квитова. Петра удира неверојатно силно, рамно, и тоа на трева е доста ефективно, но ќе видиме до каде ќе тера затоа што сезонава не може да се состави и да врзе неколку добри мечеви.
Остај тоа, и на Сопкаст жени
Росол нема што да бара вс Фед.
ladno e be, jajnici ovo ono znaes, zeni ...Нека игра уште облечена ко да е февруари смотаната, па може нема да падне...![]()
За првото, си земаш DreamBox ко мене и метиш 6-7 терени.
Знам дека нема што да бара, но би сакал да играат, чисто колку да видам што ќе направи годинава против Федерер, а дека немаше да бара против Надал било што минатата година, немаше... но ете најде победа.![]()
Петра оваа година досега ме кошта некои 2000 евра. Само кога изгуби од Хантукова ми заминаа 1000 евра, после 6-1 добиен прв сет, и против противник кој до тој меч и немаше земено сет.
Инаку, единствениот кривец за лошата форма на Квитова е најголемиот ебач во западната хемисфера, Радек the lips Степанек. Тој и ја упропасти кариерата на Ваидосова, која беше една од најталентираните тенисерки кои јас сум ги видел, а сега ќе ја остава неа, заради аферата со Квитова...
![]()
fixed. Степанек е доказ дека постои баба рога од приказните за мали деца.Степанек и ебач во иста реченица, кхммм...Добро бе глупи ли се тенисеркиве или конкретно жениве??? Квитова не е некоја убавица ама за Степанек е бомба над бомбите. Радек у фацата е ко да е удрен со мокра чорапа, одвратнотија!!
Иначе баш прошлава недела кога изгуби од Сепи коментаторон на Спорт Клуб спомна дека се разведувал од Ваидосова и можеби тоа било причината за неговата слаба игра. Џабе му е се, и да пројде прво коло во второ налетува на Јанович, ќе биде исплескан како магаре.
П.с. Фејспалмот е за грдиот Степанек, не за тебе, да не ме сфатиш погрешно.![]()
Степанек и ебач во иста реченица, кхммм...Добро бе слепи ли се тенисеркиве или конкретно жениве??? Квитова не е некоја убавица ама за Степанек е бомба над бомбите. Радек у фацата е ко да е удрен со мокра чорапа, одвратнотија!!
Иначе баш прошлава недела кога изгуби од Сепи коментаторон на Спорт Клуб спомна дека се разведувал од Ваидосова и можеби тоа било причината за неговата слаба игра. Џабе му е се, и да пројде прво коло во второ налетува на Јанович, ќе биде исплескан како магаре.
П.с. Фејспалмот е за грдиот Степанек, не за тебе, да не ме сфатиш погрешно.![]()