- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.484
- Поени од реакции
- 12.071
Стварно, што ќе прави федерер на сервисот на раонич ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу за овие нашиве немам зборови. Тотални аматери. Увек нас не краде судијата увек е нешто против нас. Оној дибекон Игор не можам да го поднесам.Добро не ми е јасно што очекуваш, да сере против Ноле ? Да играат Челзи-Арсенал па да завзема страна ќе сфатам дека треба да се критикува, ама игра Џоковиќ и ако не знаеше СК е Српска ТВ. Што не се бунеше кога играа ракомет Металург и Вардар во ЛШ со Барса, ПСЖ, Фленсбург.... зошто коментаторот е пристрасен кон нашите клубови. Ај молим ти се...
Каква ѓупска среќа бе тепаше на искуство Ноле, има време за Димче уште малку му фали да се искачи на врвот се надевам нема да стангира неговиот талент треба само да го искористи и за 2-3 години во топ 3 да го гледаме, бареме јас сакам таму да го видам.
eh be Igore , kako sakash si ja esapish , tipot mava dupla , ti vikash srekja e, a ne nestabilnost na Grigor . Bravos , daj racheto da ti pisham petka. Po tvojta logika , jas mozam site poeni na Grigor da gi pretvoram vo srekja, eve edna : da go udreshe topcheto posilno Novak , Grigor nemashe da go stigne , ama eve srekja go udri poslabo i za srekja na Grigor toj uspea da go vrati. Ima smisla , am glupo e upm . Grigor zasluzil da pobedi , malo sutraПрвата сет топка во тајбрејкот на 6-3 можеше многу лесно да биде претворена во сет аку имаше малку среќа Димитров, удри топчето на мрежата и така го промена правецот правејќи му проблеми на Димитров при удар на топчето. За другите сет топки не коментирам, со добри сервиси спасени и океј поени. На 6-6 типот направи дупла, стварно на таков начин да добиеш поен е среќа, а од друга страна нестабилност на противникот, но во случајов го набројуваме во среќата кај Ноле. Исто имаше среќа при 7-7 кога Димитров падна, и да не паднеше ќе му беа шансите 80-20% да го земе поенот, но сепак. На меч топката повторно нечист удар, со помош на мрежата заврши в поле, а лесно можеше и во аут.
Kako be ne moze trener da vlijae na igrata? Federer go gledas li sezonava so Edberg a go gledase li lani na sto licese? Normalno, Beker ne moze da izmisli topla voda koga e vo prasanje igrata na Nole ama se raboti na finesi i odredeni segmenti od igrata. Denes vidovte li deka na brejk topki i set topki Nole igrase serva volej i toa e milion posto taktika od Beker.Не верувам дека Бекер има големо влијание на играта на Новак, повеќе е земен како маскота да фигурира на турнирите. Не може било кој да му влијае на најдобриот играч на светот на 27 години да ја менува играта. Невозможно и глупо е тоа.
eh be Igore , kako sakash si ja esapish , tipot mava dupla , ti vikash srekja e, a ne nestabilnost na Grigor . Bravos , daj racheto da ti pisham petka. Po tvojta logika , jas mozam site poeni na Grigor da gi pretvoram vo srekja, eve edna : da go udreshe topcheto posilno Novak , Grigor nemashe da go stigne , ama eve srekja go udri poslabo i za srekja na Grigor toj uspea da go vrati. Ima smisla , am glupo e upm . Grigor zasluzil da pobedi , malo sutra
Igor ne zaebavaj i ti sea, duplite greski na Griso se negova nestabilnost, a ne Novakova srekja. Jas stojam na toa deka Dimitrov bese podobar igrac vo cetvrtiot set i zasluzi da go osvoi, no nikoj ne mu e kriv sto ne e dovolno psihicki stabilen. Vprocem ne sekogas podobriot igrac go osvojuva setot, pogotovo koga Nole e vo prasanje, bidejki toj i koga igra slabo znae mnogu cesto da osvojuva setovi i da pobeduva so svojata strpliva igra.
Sent from my Grand X In using Tapatalk
Изгледа Новак е луд штом плаќа милиони за маскотата, а притоа и мисли дека може да му помогне да ја подобри својата игра.Не верувам дека Бекер има големо влијание на играта на Новак, повеќе е земен како маскота да фигурира на турнирите. Не може било кој да му влијае на најдобриот играч на светот на 27 години да ја менува играта. Невозможно и глупо е тоа.
Незнам само како можевте да прогнозирате дека Раонич ќе правел проблеми на Фед.
Изгледа Новак е луд штом плаќа милиони за маскотата, а притоа и мисли дека може да му помогне да ја подобри својата игра.
Како и да сервира, секогаш го јаде лесно од Фед, наводно има контрола, и оп во клучни моменти сервисот ќе му опадне, од секогаш било така.