najposle nazad doma , taman na vreme da gledam Wimby na raat.
Stef , jas koga sakam na nekoj da mu posocham , pecnam , direktno u faca be , shto kruzish . Prvo , dvete sluchki se nebo i zemja , zborot ,,bukvalno,, ne go upotrebuvaj besmisleno . Gledaj gi dvete sceni , Syn ubavo ti objasni , bukvalno kako da me citirashe . Da ne se povtaram i povtorno elaboriram so klipovi zoshto za mene Rafa e gnasa , ama vo idnina nemoj da gi ramnish Rafa i Djovak , bidejki srbinot e najmalku tri levela nad Nadal vo ferplejot , korektnosta i pochitta kon protivnikot.Samo eden pokazatel , nitu Novak nitu Fed , pa eve i Marej , koga gubele iznenaduvachki od poslabo rangirani, ne pravele lud rivalitet i antagonizam kon protivnikot (pobednikot od toj mech de ) , eve primer Fed od Stakovski , a Rafa gi ima cel spisok , Rosol , Soderling , Berdych , pa posle toa se raduva na osvetata kako nezdrav , nebare go osvoil Wimby.Toa dovolno zboruva za kakov karakter e, odnosno spored mene gnasa.
Dvete sluchki se nebo i zemja i bash pokazuva kako dvajcata razlichno reagiraat na ista ili slichna situacija, Nadal ispanichen da ne propushti sudijata da sankcionira , a Novak bash nonshalatno kao glej go shto glupost pravi Marin.