The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
солидни им се последниве неколку епизоди
иначе оваа типкава со раж е од oates и garfunkel, youtube-ирајте ги, си пејат интересни песнички

Last night I was feeling a need of sexual release, when I happened to come across your mother

This is beneath me. Like your mother was last night

"Screw it. I'm going in" - I believe "Screw it, I'm going in" was what I said to your mother last night

Дали има српски или хрватски превод за последната епизода - s06e20 ?

според мене шестата сезона е чист промашај и уствари појчето епизоди се промашај од ко се појавија Amy и Bernadette(најиритирачки лик од сите, со незинио глуп глас) , вејче и зафрканците не се на иста бранова должина , како и да е серијата е осудена на пропаст....

според мене шестата сезона е чист промашај и уствари појчето епизоди се промашај од ко се појавија Amy и Bernadette(најиритирачки лик од сите, со незинио глуп глас) , вејче и зафрканците не се на иста бранова должина , како и да е серијата е осудена на пропаст....

(y)(y)(y)...

Баш така. Јас ја гледав сезоната негде до 6-та епизода не знам, и можам комотно да кажам дека серијата комплетно ја изгуби вистинската вредност. (n) Всушност, најголемата забуна ми е како можеше така јака женска (Пени)... да се дружи со Ејми и Бернард. :confused:

(y)(y)(y)...

Баш така. Јас ја гледав сезоната негде до 6-та епизода не знам, и можам комотно да кажам дека серијата комплетно ја изгуби вистинската вредност. (n) Всушност, најголемата забуна ми е како можеше така јака женска (Пени)... да се дружи со Ејми и Бернард. :confused:
јас незнам која беше воопшто потребата да се вметна тие две улоги , ваљда се додаени заради женската публика , се почна да се врти околу раскинување и смирување помеѓу паровите .....

јас незнам која беше воопшто потребата да се вметна тие две улоги , ваљда се додаени заради женската публика , се почна да се врти околу раскинување и смирување помеѓу паровите .....

Срање стана серијата, затоа више не ја гледам.

Конечно ја завршив серијава...некако без стил завршеток на 6тата сезона се подразочарав, да видиме шо не очекува понатаму иако искрено незнам шо би следувало. Како шо читам и за 8ма сезона имало потпишано договор...

neka ja produzat do deseta, edna od najdobrite sitkomi ever. I jas ja zavrsiv cela i ja cekam 7ma sezona so netrpenie :pipi:

Јас почнав да ја гледам пред некое време, само до кај трета сезона ги имав гледано, па почнав од прва епизода пак.
Моментално сум на четврта сезона, не е ко првите две сезони, али далеку е од лоша.

Прееска од Раж научив дека бројот 5318008 ако го напишеш на дигитрон и завртиш наопаку, се чита boobies. :pos:
Дигитронот ми беше при рака па веднаш проверив. :pos:

Омилен, дефинитивно Шелдон. Немам послатко створение видено. :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom