Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За сите серии...ќе си бараш превод на www.prijevodi-online.orgДали има српски или хрватски превод за последната епизода - s06e20 ?
7-ма сезона ќе почни да се емитува од септември во Америка и ќе трае до мајИма нешто новости кога ќе излага 7-ма сезона ?
според мене шестата сезона е чист промашај и уствари појчето епизоди се промашај од ко се појавија Amy и Bernadette(најиритирачки лик од сите, со незинио глуп глас) , вејче и зафрканците не се на иста бранова должина , како и да е серијата е осудена на пропаст....

јас незнам која беше воопшто потребата да се вметна тие две улоги , ваљда се додаени заради женската публика , се почна да се врти околу раскинување и смирување помеѓу паровите ........
Баш така. Јас ја гледав сезоната негде до 6-та епизода не знам, и можам комотно да кажам дека серијата комплетно ја изгуби вистинската вредност.Всушност, најголемата забуна ми е како можеше така јака женска (Пени)... да се дружи со Ејми и Бернард.
![]()
јас незнам која беше воопшто потребата да се вметна тие две улоги , ваљда се додаени заради женската публика , се почна да се врти околу раскинување и смирување помеѓу паровите .....