The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Јас почнав да ја гледам пред некое време, само до кај трета сезона ги имав гледано, па почнав од прва епизода пак.
Моментално сум на четврта сезона, не е ко првите две сезони, али далеку е од лоша.

Прееска од Раж научив дека бројот 5318008 ако го напишеш на дигитрон и завртиш наопаку, се чита boobies. :pos:
Дигитронот ми беше при рака па веднаш проверив. :pos:

Омилен, дефинитивно Шелдон. Немам послатко створение видено. :X3:
следните две сезони се уште полоши , шестата е чист промашај

следните две сезони се уште полоши , шестата е чист промашај

Уште малце и ќе ја завршам четврта, ќе ги изгледам и другите две, се надевам нема да бидам ептен разочарана. :)

Па нема да бидеш ептен разочарана ама нема да биде како порано.
Последната сезона ја отупеа, ја усраа и не е тоа тоа, ни хуморот ни Шелдон, Ејми ми е најодвратниот лик од серијава и евер од сите ликови во сие серии.
Е сега затоа тука е Раж, кој сеуште си е ненормален и ме смее максимално.
Како да снемаа идеа последнава сезона, и освен 3-4 епиозоди кои ми беа топ,другите ми беа досадни.
Тоа тие епизоди кога ја нема Ејми.
Ми беше на врвот серијава, ама ме разочараа и веќе не сакам ни да помислам дека некогаш сум чекала со нетрпение четврток т.е петок за епизода.

iag80h.jpg

Толку е смешна.

Па нема да бидеш ептен разочарана ама нема да биде како порано.
Последната сезона ја отупеа, ја усраа и не е тоа тоа, ни хуморот ни Шелдон, Ејми ми е најодвратниот лик од серијава и евер од сите ликови во сие серии.
Е сега затоа тука е Раж, кој сеуште си е ненормален и ме смее максимално.
Како да снемаа идеа последнава сезона, и освен 3-4 епиозоди кои ми беа топ,другите ми беа досадни.
Тоа тие епизоди кога ја нема Ејми.
Ми беше на врвот серијава, ама ме разочараа и веќе не сакам ни да помислам дека некогаш сум чекала со нетрпение четврток т.е петок за епизода.

Добро, само мене Ејми ми е интересна? :unsure:

Добро, само мене Ејми ми е интересна? :unsure:

Не знам зошто сите со Ејми запнале и мене ми е сосема ок, лоша беше последнава сезона заради немање идеја а не заради Ејми според мене.

Не знам зошто сите со Ејми запнале и мене ми е сосема ок, лоша беше последнава сезона заради немање идеја а не заради Ејми според мене.

Мене ми е прилично интересна колку што можев досега да видам.
Женска варијанта на Шелдон е. Ако Шели е интересен, нема логика оваа да не е. Што знам.

mene raz i hauard mi se najinteresni, drugive taka taka. Sheldon najglup definitivno, ic ne go sakam ali ipak e interesno koga go dupcat ponekad :D

Маја гледај до крај па ќе дискутираме.
Мене ми е антипатична и не ми и е ич смешна.
Берни ми е каде каде посмешна од неа, ама не ја шемаат толку, инаку има поголем капацитет.

Ејми е големо промашување за серијата. Не знам каква цел имале продуцентите...Дали да убацат женски гик за да може и женските гикови да се пронајдуваат во неа или за да воведат партнерка за Шелдон. Either way, промашување.
Глупо форсирање е тоа со Ејми. И веќе претеруваат со шегите за врските нивни. Гикови се луѓето, не треба ни да имаат врски. Не треба ни да има женски во серијата. Освен Пени зашто е убава и тотално спротивно од гик.

Стануваат предвидливи шегите кога се за Шелдон/Ејми.
ХАХ, Ејми е overly attached, a Шелдон е асексуалец и асоцијален. ХАХАХА, најдобра шега.
И сега заради двете нови женски, гиковиве почнаа да прават шеги поврзани со женски, љубов, врски...што ич не е реално и очекувано од нив. А во првите сезони кога не беа таму женските правеа супер гик шеги

Не треба волку да се навлегува во мејнстрим ситком ама ае :D

Колку време трае една епизода од серијава? почнав да ја гледам серијата на МТВ неодамна и ми се чине оти е прекратка 20-25 мин само...:свиркам: така треба да биди или ?

Колку време трае една епизода од серијава? почнав да ја гледам серијата на МТВ неодамна и ми се чине оти е прекратка 20-25 мин само...:свиркам: така треба да биди или ?
Толку е, 20тина минути трае една епизода.

Леле, само што ја изгледав епизодава, пукнав од смеа на овој дел. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom