The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Една од полошите епизоди во историјата на Бенгот.

Мене ми се допадна. :) Мислам дека во финалето на серијава ќе падни шејми секс.

Мене ми се допадна. :) Мислам дека во финалето на серијава ќе падни шејми секс.

Јас сега очекував секс, ама премногу че беше без загревање да се дај Шелдон. Иначе нешто тапа ми е хуморов во последно време. Мора нешто да сменат и тоа од следната недела

Глупаво е да го гледаш Шелдон дури и ако само се гушка со некого...
Епизодава беше очекувано да биде полоша од претходната, која мислам дека беше најинтересна досега воопшто.
I want my own lego Death Star. :(

Леле луѓе, природно е да има придвижување во однесувањата на ликовите, не може цело време да тапкаат во место. Ќе стане монотоно. :)
Последнава епизода не беше ептен добра како претходната, но сепак имаше добри моменти. Лоша епизода сезонава беше само првата.

Глупаво е да го гледаш Шелдон дури и ако само се гушка со некого...
Епизодава беше очекувано да биде полоша од претходната, која мислам дека беше најинтересна досега воопшто.
I want my own lego Death Star. :(
Најинтересна од сите сезони до сега? Nah... Беше добра, но...

Најинтересна од сите сезони до сега? Nah... Беше добра, но...
Претходната епизода се имав смеено како никогаш до сега... така да ... да, за мене ми беше најинтересна. :)

Јас не можам да издвојам најдобра епизода воопшто, има неколку на кои колку пати и да ги гледам се цепам од смеење. Меѓу нив се оние каде што гостува мајката на Ленард, потоа каде што Шелдон ја учи Пени физика, ретроспективата на запознавање на Шелдон и Ленард, првиот состанок на Шелдон и Ејми, Шелдон кога ќе се прави робот, новогодишната забава во продавницата за стрипови итн. :)

Лееееј, ме потсетивте на триков. :pos::pos::pos:

Една од топ 10 фразите, Shelly Cooper is a smelly pooper. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom