The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Одлични се сезонава, се средија после ланската.

Мене делот со Хауард и Бернадет ми беше лош како и се поврзано со нив двајца.
Шелдон :cuc:

шо е со паузава??

Halloween.

И плус се очекуваше да има 7-ма игра на World Series (бејзбол) што ќе ја намалеше значително гледаноста на новата епизода, па CBS не сакаа да ризикуваат.

Од кај може да се симнат епизоди од серијава со превод ?
Симни ги од thepiratebay.org
Потоа пушти ги во BS PLAYER и намести автоматски да ти дава српски/хрватски/македонски превод.

Читав тривиа на imdb и налетав на ова:

During the third season, the producers became aware of a series called 'The Theorists', produced and broadcast in the country of Belarus, that was a virtual copy of The Big Bang Theory (2007). Legal action over copyright infringement would be as good as futile, since the production company was pretty much owned by the Belarus government. However, a lawsuit turned out not to be necessary, because when word got out that the show was a rip-off, the actors quit and the show was immediately canceled.

Комедии се совиетиве имаат рип-оф серии на се и сешто. Исто и за HIMYM и за Хаус знам дека имаат буквален рип-оф а сигурно и за уште неколку други серии.

Хах, обавезно изгледајте ја последнава епизода и прочитајте го текстот на крајот од Chuck Lorre.

Раџ би го тргнал од серијата. На живци ми иде понекад :) Ејми е фина само нека се помири со тоа дека ќе треба вибратор да користи до крајот на животот ако планира да остане со Шелдон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom