Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толку се, ич нека не те буни. 5 епизоди се , првата трае саат и пол.Samo edno kratko pitanje, od forumo so zagreav da ja najdam da ja gledam posle heroes i neso me buni , kolku epizodi ima prvata sezona , mozno li da se samo pet , na nekolku torento mi dava samo pet? fala unapred
Не знам јас знам дека првата е 22 епизоди. Почнува како ѓи откриваат моќите а завршува како Питер треба да експлодира и Нејтан го носи со себе да го „детонира“. Идн треба да умре, Клер да дознае кои и се родители, Ајзак да умре исто Хиро во иднината да отиде и некои слични ситуации ако си го изглеал ова што го кажав значи тие 22 епизоди некако ги......... незнам 22 се. Втората има 11 ама требаше 22 ама заради штрајкот на сценаристите се прекина. Позз!!!!!!!Samo edno kratko pitanje, od forumo so zagreav da ja najdam da ja gledam posle heroes i neso me buni , kolku epizodi ima prvata sezona , mozno li da se samo pet , na nekolku torento mi dava samo pet? fala unapred