Da, normalni se tie sto pravaat genocidi, nenormalni sme nie ne ni jade k od k** za toa sto im se desava niv...HIPOKRIT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не вели дека треба да им помагате на Србите.Da, normalni se tie sto pravaat genocidi, nenormalni sme nie ne ni jade k od k** za toa sto im se desava niv...HIPOKRIT.
Kade se sitev jas?Никој не вели дека треба да им помагате на Србите.
Јавното ситење на туѓа несреќа од ваков тип, е за жалење.
Не е до паркинг местата,туку до народот,се научивмо ка народ да се паркира свегде и сеа и 300 закона да извада па ќе терамо по свое за жал.
Мене и да ме казнат за паркирање на тротоар, ја пак ќе паркирам кола на тротоар, затоа што у мојата зграда има 155 стана а паркинг за одвај 40 коле.... и да ме утепаа од казне, пак немам у близина кј да стаем кола ако не е на тротоар. (конкретно зборим за зградата над кипер маркет, кј делфина рибарницата (оков за мебел, камелија цвеќара)), ама познавајќи људи од другите населени зграде као блок 70, 82, чешел и слично свите го имамо истиот проблем...Не е до паркинг местата,туку до народот,се научивмо ка народ да се паркира свегде и сеа и 300 закона да извада па ќе терамо по свое за жал.
Така си е. Во недела паркинзите се бесплатни. Една недела се паркирам позади културен дом и беше празен а надвор неможеше да се разминеш од паркирани коли на пут...
Кога 6 дена ќе се паркираш така ти станува навика и за седмиот ден. Не се праете на тошо сеа и вие коа гледате колку коли има во градот а колку паркинзи.
Порано користев и ке ти кажаем категорично НЕ.а зошто сакаш да се префрлиш,ја иам Макс и супер ми е.Кој користи интернет од Близу да ми каже дали вреди да се префрлам од Т Хоум