Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Da, normalni se tie sto pravaat genocidi, nenormalni sme nie ne ni jade k od k** za toa sto im se desava niv...HIPOKRIT.

Da, normalni se tie sto pravaat genocidi, nenormalni sme nie ne ni jade k od k** za toa sto im se desava niv...HIPOKRIT.
Никој не вели дека треба да им помагате на Србите.
Јавното ситење на туѓа несреќа од ваков тип, е за жалење.

Секоја чест за Тетово.Култура на нивоу :cuc:

2e4dnhf.jpg

Не е до паркинг местата,туку до народот,се научивмо ка народ да се паркира свегде и сеа и 300 закона да извада па ќе терамо по свое за жал.

Не е до паркинг местата,туку до народот,се научивмо ка народ да се паркира свегде и сеа и 300 закона да извада па ќе терамо по свое за жал.

Така си е. Во недела паркинзите се бесплатни. Една недела се паркирам позади културен дом и беше празен а надвор неможеше да се разминеш од паркирани коли на пут...

Мене и да ме казнат за паркирање на тротоар, ја пак ќе паркирам кола на тротоар, затоа што у мојата зграда има 155 стана а паркинг за одвај 40 коле.... и да ме утепаа од казне, пак немам у близина кј да стаем кола ако не е на тротоар. (конкретно зборим за зградата над кипер маркет, кј делфина рибарницата (оков за мебел, камелија цвеќара)), ама познавајќи људи од другите населени зграде као блок 70, 82, чешел и слично свите го имамо истиот проблем...

Така си е. Во недела паркинзите се бесплатни. Една недела се паркирам позади културен дом и беше празен а надвор неможеше да се разминеш од паркирани коли на пут...

Кога 6 дена ќе се паркираш така ти станува навика и за седмиот ден. Не се праете на тошо сеа и вие коа гледате колку коли има во градот а колку паркинзи.

Навиката е срање работа.
Не си мангуп ако не се паркираш на сред улица и колата да ти седи пред кафиќ додека пиеш кафе.

Кога 6 дена ќе се паркираш така ти станува навика и за седмиот ден. Не се праете на тошо сеа и вие коа гледате колку коли има во градот а колку паркинзи.

Далеку дека има доволно места за паркинг и факт е дека има премногу коли, ама моабетот е дека и кога има пак се паркираме на среде улица или поточно пред влезот на метото каде одиме.... Не мрзи да пешачимо 200-300 метра иако до центар од каде и да одиш си за 15-20 мин ама пуста мрза мора со кола да се излага...

Кој користи интернет од Близу да ми каже дали вреди да се префрлам од Т Хоум

Кој користи интернет од Близу да ми каже дали вреди да се префрлам од Т Хоум
Порано користев и ке ти кажаем категорично НЕ.а зошто сакаш да се префрлиш,ја иам Макс и супер ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom