Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ок значи Аце се предосмили , ќе доаѓа он и негова другарка. Значи укупно смо 9. 2500/9 = 277 значи ќе испадне по 280 ден. шо значи 140 за идење и 140 за враќање. Се слажете? (=

За мене е ОК.

Се надевам дека ме броеше

Мене ме рачунаше, најверојатно и ја доаѓам
Дај кажи денеска сигурно, ако идеш може и Нене да дојде xD
И прашај го Боце може ќе дојде... ај што појќе тоа подобро :)))

Ај тогај кажујте сигурно до вечер кеј 7-8 да му јавим на овој комбистов.

Ја идем сигурно. Пиши ми ПП за број и сл.

Неше
warmaster
[zEUs]
G@rfield
Shorty
Raperce
Zipo X
Аце
Другарка му од Аце
Marley

Ок 10 смо (=

Одговара да тргнемо од 8? Тоа почнуе у 8 и пол

Ама во 8 да се тргне а не да се собираме во 8. 15до 8 нека биде само кажете каде.

Епа зш смо свите од различни стране на градов , да се чекамо у 15 до 8 пред Веро може?

ок, договорив. Идемо утре 15 до 8 пред Веро. За враќање ќе се договоримо у комбе :)

Еве и мој број ако има нешо: 071 275 661

ок, договорив. Идемо утре 15 до 8 пред Веро. За враќање ќе се договоримо у комбе :)

Еве и мој број ако има нешо: 071 275 661
Еј дај од прилика кажите коа ќе се враќамо да знам, дека ја недела работим прва смена, па да знам :P

Убоо да пројдете утре, и после да ни кажете како било што било.:smir:

По вторпут прашуам на темава и се извинуам шо сум досадна али бев днска на фризер и максимално ме осакатија и сеа више сум очајна: знаете некој добар фризер у Тетовово? Што зема за шишање најмалку 400 ден? Пошто од овие што земаат поефтино не сум задоволна а не знам никој што зема поскупо. :smir::smir:

Зеленко за сите кои ќе ми одговорат :smir:

По вторпут прашуам на темава и се извинуам шо сум досадна али бев днска на фризер и максимално ме осакатија и сеа више сум очајна: знаете некој добар фризер у Тетовово? Што зема за шишање најмалку 400 ден? Пошто од овие што земаат поефтино не сум задоволна а не знам никој што зема поскупо. :smir::smir:

Зеленко за сите кои ќе ми одговорат :smir:

Ја ќе ти одговорим, ама незнаем колку ќе ти заврши работа!
Позади општина има студи, работаа 2 деца, те дејче и мушко што доаѓаа од скопје наводно од школа на сергеј! Демек он ги учел и он ги праќал....
е сеа за тоа колку земаа незнаем... ако те интересира подетално кј да ги најдеш.... ќе ти пишем пак:wink:

Ја ќе ти одговорим, ама незнаем колку ќе ти заврши работа!
Позади општина има студи, работаа 2 деца, те дејче и мушко што доаѓаа од скопје наводно од школа на сергеј! Демек он ги учел и он ги праќал....
е сеа за тоа колку земаа незнаем... ако те интересира подетално кј да ги најдеш.... ќе ти пишем пак:wink:

Леле Господ здравје да ти даде. Сеа бш ми кажуаја за него, Седат се викал? Да, да ме интересира подетално, ај жити све ако знаеш точно име, телефон, адреса, кажи. Фала нај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom