Ок значи Аце се предосмили , ќе доаѓа он и негова другарка. Значи укупно смо 9. 2500/9 = 277 значи ќе испадне по 280 ден. шо значи 140 за идење и 140 за враќање. Се слажете? (=
За мене е ОК.
Се надевам дека ме броеше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок значи Аце се предосмили , ќе доаѓа он и негова другарка. Значи укупно смо 9. 2500/9 = 277 значи ќе испадне по 280 ден. шо значи 140 за идење и 140 за враќање. Се слажете? (=
Дај кажи денеска сигурно, ако идеш може и Нене да дојде xDМене ме рачунаше, најверојатно и ја доаѓам
Епа зш смо свите од различни стране на градов , да се чекамо у 15 до 8 пред Веро може?
Еј дај од прилика кажите коа ќе се враќамо да знам, дека ја недела работим прва смена, па да знамок, договорив. Идемо утре 15 до 8 пред Веро. За враќање ќе се договоримо у комбе
Еве и мој број ако има нешо: 071 275 661
По вторпут прашуам на темава и се извинуам шо сум досадна али бев днска на фризер и максимално ме осакатија и сеа више сум очајна: знаете некој добар фризер у Тетовово? Што зема за шишање најмалку 400 ден? Пошто од овие што земаат поефтино не сум задоволна а не знам никој што зема поскупо. :smir::smir:
Зеленко за сите кои ќе ми одговорат :smir:
Ја ќе ти одговорим, ама незнаем колку ќе ти заврши работа!
Позади општина има студи, работаа 2 деца, те дејче и мушко што доаѓаа од скопје наводно од школа на сергеј! Демек он ги учел и он ги праќал....
е сеа за тоа колку земаа незнаем... ако те интересира подетално кј да ги најдеш.... ќе ти пишем пак:wink: