Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се јавим ја вечер да прашам за комбе за 7.

Аце не доаѓа значи 7 смо xD. Чекајте само да го најдем бројот од овој комбистов xD

Му пишав на тој 7 душе не не прима. Ни бара 2500 укупно а тоа е многу. Ќе ни дојде 350 ден. на чуек. Е сеа вие како сакате, ако може некој друг да најде комбе или ако сакате со автобус да идемо и да се вратимо (=

bump

Му спомнав на Marley987 да дојде, ќе збори со Crashoveride и Tetovcanec, па ќе пише овде, ако дојдат ќе биде добро тогаш...него што е со тетовчанкиве? на ниедна не и се иде? =/

Ја планирав да идем, али останав без работа и вчера и шворц сум. Ако донирате по некое пиво ќу да доѓем :pos2:

Ја планирав да идем, али останав без работа и вчера и шворц сум. Ако донирате по некое пиво ќу да доѓем :pos2:
Абе дојди ти, не идеш за пиво... (((:

Има и вода таму :pos:

Макијато со ладно и пластично л'јче молим :)

еј а за утре за на шапка има неш организиран превоз? знае некој нешто за ова? ај ако знае нека пише :)

еј а за утре за на шапка има неш организиран превоз? знае некој нешто за ова? ај ако знае нека пише :)

ima ...
samo znam deka e u 13:00 besplaten prevoz ( so avtobusi) samo neznam dali kj kulturen ili na dr mesto ke bide sobiranjevo ...

Ок значи Аце се предосмили , ќе доаѓа он и негова другарка. Значи укупно смо 9. 2500/9 = 277 значи ќе испадне по 280 ден. шо значи 140 за идење и 140 за враќање. Се слажете? (=

има безплатен превоз за попова шапка во 12 30 пред веро .кој има добра волја и желба нека повели.

Ок значи Аце се предосмили , ќе доаѓа он и негова другарка. Значи укупно смо 9. 2500/9 = 277 значи ќе испадне по 280 ден. шо значи 140 за идење и 140 за враќање. Се слажете? (=

Мене ме рачунаше, најверојатно и ја доаѓам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom