Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
По вторпут прашуам на темава и се извинуам шо сум досадна али бев днска на фризер и максимално ме осакатија и сеа више сум очајна: знаете некој добар фризер у Тетовово? Што зема за шишање најмалку 400 ден? Пошто од овие што земаат поефтино не сум задоволна а не знам никој што зема поскупо. :smir::smir:

Зеленко за сите кои ќе ми одговорат :smir:
Ogledalce Ogledalce, koj e najlepsi na svet?? Srcence!!
Sry шо ќе звучи ова малце rude али ептен ми личиш на оние американскине плавуши кои немаат појма што сакаат.
1) Прво и основно за да излезеш задоволна од фризер, треба да престанеш да бидеш unsatisfied bitch.
Your are preaty you just have to see it, open your eyes.
2) Ако е поскапо не значи дека е и поквалитетно.

Free tip: Не е работата да се видиш како изгледаш, уметноста е со какви очи гледаш на тоа и колку твојот поглед е насочен да кон она што треба да се види, пробај да погледнеш од поинаков агол, who knowes maybe you will like it. :smir:

Ogledalce Ogledalce, koj e najlepsi na svet?? Srcence!!
Sry шо ќе звучи ова малце rude али ептен ми личиш на оние американскине плавуши кои немаат појма што сакаат.
1) Прво и основно за да излезеш задоволна од фризер, треба да престанеш да бидеш unsatisfied bitch.
Your are preaty you just have to see it, open your eyes.
2) Ако е поскапо не значи дека е и поквалитетно.

Free tip: Не е работата да се видиш како изгледаш, уметноста е со какви очи гледаш на тоа и колку твојот поглед е насочен да кон она што треба да се види, пробај да погледнеш од поинаков агол, who knowes maybe you will like it. :smir:

Mиленце!! Не ми звучи rude, баш ме насмеа.
1) Не сум unsatisfied bitch (тоа само денеска-Расти ти коса 4 години па иди на фризер кај што ќе ти ја скратат на пола па после биди satisfied.) и најмалку на свет личим на американскине средношколски плавуши. Не ме познаваш па џабе збориш.
2) Од ефтиното се разочарав, затоа сеа барам поскапо.

Леле Господ здравје да ти даде. Сеа бш ми кажуаја за него, Седат се викал? Да, да ме интересира подетално, ај жити све ако знаеш точно име, телефон, адреса, кажи. Фала нај.

леле, неможем да ти објасним едно 5 пута напишав и избришав....:)
кј идеш од општина према куќете у првото сокаче..... кј шо беше тоа панда за сервисирање компјутери - у линија со него, и ѓабе све ова кј немоем па да ти објасним:jaj: ама ако идеш таму ќе се снајдеш ваљда некако .....
пошто тетка ми живи таму, ќе ја прашам дали има број, ќе завршимо работа некако :wink:

леле, неможем да ти објасним едно 5 пута напишав и избришав....:)
кј идеш од општина према куќете у првото сокаче..... кј шо беше тоа панда за сервисирање компјутери - у линија со него, и ѓабе све ова кј немоем па да ти објасним:jaj: ама ако идеш таму ќе се снајдеш ваљда некако .....
пошто тетка ми живи таму, ќе ја прашам дали има број, ќе завршимо работа некако :wink:

абе ова е накај општина путот ама од горе т.с. од кј драгон, до драгон има една трафика па цвеќара, епа карши цвеќарата има зграда, дани бела мислим дека е туе, и после од зградата на неколку чекори десно има едно сокаче (значи пред општина кј баракете негде му иде) и туе е од десна страна на неколку метра е ова фризерскиов салон...

абе ова е накај општина путот ама од горе т.с. од кј драгон, до драгон има една трафика па цвеќара, епа карши цвеќарата има зграда, дани бела мислим дека е туе, и после од зградата на неколку чекори десно има едно сокаче (значи пред општина кј баракете негде му иде) и туе е од десна страна на неколку метра е ова фризерскиов салон...

да, да, тачно! Нз дали има бутик знаем за банката можности т.е. позади зградата шо е над банката.......

Aa знам. Фала:smir:

не е проблем да се албанци , македонци ,турци,роми па се др , вазно е да се разбират еден со друг...

amtdsm.jpg

:icon_lol:

Ех да беше стварно вака....

"ALPINE CENTER"....го видовте ли??

како ви изгледа :) ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom