Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Тешка работа дека би го тетовирал... а сум видел тетовирани баш како на филмот што Мрно го спомна, едно име на актуелната стои горе, а под него 3-4 чекирани, been there done that.

Хехе јове ми ја погоди омилената песна :D
п.с. утврдено е дека ако јове битолскиот мафијаш го тетовирал името на секоја своја женска што си ја фаќал денес ќе бил црнец :D
Инаку он топик би коментирал само дека ако сакаш да ја импресионираш девојката не се тетовирај само купи еден букет цвеќе и си завршил дупло поголема работа од тетоважата!!!

Оф
За црнец, црнец сум ионака иако иам тен на тинејџер од Сибир. Во животот е поинаку.
А за она другото се си мислам, па којзнае колкав јебо е тој Јове.

Вовед
Јас да ставам тетоважа на мое тело, јок.
Имав желба порано, сеа веќе не. Ионака после чунгалунга тетоважите ништо не е веќе исто.

Ставот
За да му покажеш на некој/а дека навистина се грижиш за него/неа, дека го/ја сакаш има милион други начини за докажување. Тетоважа на тело е само козметика која со тек на време ќе избледи, тетоважата во срцето, тешко.

Резиме
Не*Да*Не= x
- * - * += y
ја решаваме со систем, со замена и одговорот е Не.

Никогаш не ми се допаѓала оваа идеа... а и никгаш не би го направила!
Ако веќе се тетовирам сигурно нема да биде името да дечко ми или маж ми колку и да го сакам и такви работи...

не би... од проста причина што сад ме видиш сад ме не видиш

Не, не би го направила тоа. Секој со своето ама јас не би и не сакам ни тој името мое да го тетовира па после откако недај боже ќе раскинеме да ми додава епитети од типот кучка,курва и бла-бла глупости :)))

Ни јас не би го истетовирала неговото..Кога би тетовирала име се знае кое ќе биди тоа ,моето..

Немам намера сликовница да се правам, а да пишувам нечии имиња по мене...тоа па ич...
Тоа како на времето...ЈНА...17.12.1981...буахахахахахахахахаха

НИКОГАШ!
сакам тетоважи и би се истетовирала, но името на партнерот никогаш. сешто може да се случи па после да се каам ова она вака така ... затоа најубаво НЕ за тетоважи со името или иницијалите на партнерот.

Nikako :) zasto da tetoviram koga neznam deka ke ostanam so nea do krajot na zivotot.

НЕ!!!!А еве и зошто
loser_01.jpg

loser_02.jpg

E сега да појаснам,имено Овој агличанец сакал да ја изненади жена си, па така направил тетоважа од неа и ќерките. Тоа го чинело 1000 фунти а тетовирањето траело 20 часа. Радосно тој пристигнал дома и што ќе види... ...за тие 20 часа неговата сакана жена си нашла некој 25 годишен латвиец, со кого се запознала на работата и веќе испланирале да живеат заедно.
И ај послем истетовирај се:nenene::nenene::pos2::pos2::pos2:

аххх јас како мн тетовирана па не би направила такво нешто зашто го сметам за патетично:))

Има милион мотиви (љубовни) со кои може да се искаже љубов али ова :):) ако некој се одлучува на ваков обид нека си направи бар буквички со newsshool font :):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom