Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Би се тетовирала ама никогаш не би го тетовирала името на партнерот.
Прво премногу сељачки и старовремски делува, а второ затоа што ништо не е вечно, ќе прекине врската и што тогаш?
За отстранувањето нема шанса затоа што е премногу болно и плус не се брише целосно тетоважата туку само се избледува.

Јас можеби и би се истетовирал...и да раскинам сонеа сепак таа била дел од мојот живот и имала некое значење.Но премногу длабоко би размислил за оваков подвиг.Сепак се зависи од многу работи.Но ако решам да се тетовирам нема да биде тоа за да докажувам некого колку многу сакам,тоа ке биде лично замене...

Да. Како инаку дома ќе ми купат мотор и ќе сфатат дека сум во тој филм?

нема шанси, што ќе биде кога ќе раскинам со него?
хаха, спотот на The Calling е прав доказ дека не треба да се прави тоа :)

Општо сум против тетоважите, ретко некоја да ме бендиса....
Па уште името на партнерот? Нема теорија. Што ке биде ако се скараш по 2 месеци? Тетовирајте таму кинеску букви, змии, крстови, и трајболи, не се лажете со имиња.

Edno vreme bev nafuran na toj film...da gi tetoviram iminjata na picinjata so sum gi muval i shmekal...I veruvate ili ne cel bev so tetovazi so istetovirabi iminja po celo telo...
bev kako ljuboven Denis Rodman...ozbilno...ama dobroto e vo toa sto tetovazite bea privremeni...pisuvani so crn marker...pa ne se zaebav celosno koa se osvestiv i koa si rekov Shmeker so ti e be pa ovo su gluposte...
Sea jedina tetovaza mi e kajgana....normalno pak ispisana so marker..:)
aj pozdrav..

би направила привремена тетоважа со неговото име а за трајна ќе почека малку

Би се тетовирала ама никогаш не би го тетовирала името на партнерот.
Прво премногу сељачки и старовремски делува, а второ затоа што ништо не е вечно, ќе прекине врската и што тогаш?
За отстранувањето нема шанса затоа што е премногу болно и плус не се брише целосно тетоважата туку само се избледува.
Се суши кожата и не е болно ами е безболно......ласерски демек :) срање во боја пари плус наместо за точак и подкренат задник :)
Никогаш никаде никако........и да, не сакам тетовирани луѓе.....не знам зошто ама не сакам да правам муабет со нив, барем не додека им ја гледам тетоважата. Зборувам глупости и звучи како да ги етикетирам луѓето ама така се чувствувам:)

Абе љубов не се докажува преку тату, не би истетовирала, не би ми паднало на памет.

да бе, ќе го истетовирам...и после коа ќе раскинеме ќе го шкртнам и ќе го пишам тоа на новата...па шо:nesvest:

Па ако сум сигурна дека ке бидеме заедно , иако за тоа е многу тешко да бидеш сигурен, би го истетовирала, ама треба да пројде многу време пред да се случи тоа.

Категорично НЕ! Ептен е клошарски тоа бе...замисли да раскинеш па ќе ја пречкрташ,па ќе ја напишеш новата :pos2:и после среќно си живееја :pos:

Па ако сум сигурна дека ке бидеме заедно , иако за тоа е многу тешко да бидеш сигурен, би го истетовирала, ама треба да пројде многу време пред да се случи тоа.

Јас познавам еден брачен пар кој се разведе на 60 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom