Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Секако дека не. Општо мразам тетовирање, а камоли името на дечкото/сопругот бла бла бла...

Сакам тетовирања ама баш името на дечкото ... пфф но вејј.. никако!

Нема шанси никогаш, бидејќи има толку различни начини на докажување на љубовта. Олдфешн и глупо!

Ни сакам тетоважи, ни па некогаш нечие име би истетовирала на мене. Поголема глупост од тоа неможам ни да смислам ...
Туку, друга работа е ако некогаш го имам за дечко Анри ... тогаш се` што сум кажала преказувам и засекогаш на чело ќе си го истетовирам!:salut:

Ни сакам тетоважи, ни па некогаш нечие име би истетовирала на мене. Поголема глупост од тоа неможам ни да смислам ...
Туку, друга работа е ако некогаш го имам за дечко Анри ... тогаш се` што сум кажала преказувам и засекогаш на чело ќе си го истетовирам!:salut:
а може една тетоважа да ставам ама тоа сигурно нема да биде името на партнерката :baeh::helou:

Тешка работа дека би го тетовирал... а сум видел тетовирани баш како на филмот што Мрно го спомна, едно име на актуелната стои горе, а под него 3-4 чекирани, been there done that.
Џани од Влае...
Филмот со Живко од Долно Дупени не беше, или Салон Хармони

Најголемата глупост која може да те снајде:)
Без разлика на се, колку и да го сакам партнерот, мојата тетоважа со неговото име не е доказ за мојата љубов кон него, баш напротив тоа за мене е нешто исфорсирано и исфилувано, докажување на нешто што не е така:)
Пример оваа:

jolietattoo1pi2.jpg

:pos2::pos2:

да де после земи скртај ги ....нареди листа цела :)

анџелина само требала да допише од оздола боб никад ни сам те волео :) hahahaaha

Ne idi vo predvid.

Ova e edno od nestata za koi sum sigurna deka nikogas nema da gi napravam vo zivotot,nezavisno vo kakvi situacii bi se nasla,sigurna sum deka ke mi se najde gram zdrav razum za da ne napravam olku teska glupost.
Ne mi se veruva deka postojat luge sto se spremni i go pravat ova,ama ocigledno e deka postojat.Nemozam da gi razberam i voopsto ne se ni trudam.

Не би истеровирала ничие име,всушност немам храброст да се тетовирам :) Ниту пак сакам некој да го носи моето име на него
Ми се свиѓа само оној трендот сега на познатите што си ги тетовираат иницијалите на нивните деца...ама ни ова не би го направила јас

Jас веќе се заебав така да there is no turning back:nenene::nenene:

hmmm...nema sansi toa da go napraam,zoso znam deka nekogas...koga i da e ke sakam da go trgnam toa ime sto sum go istetoviral a nema da mozam:P toa se cisti gluposti

uuu
nikogas nema da se desi
ako se tetoviram toa ke bide guster na noga ili zmija okolu raka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom